Latest News

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Κοίτα ποιος μιλάει για κομματική υποψηφιότητα

Έκπληξη και πολύ γέλιο προκάλεσε η δήλωση του Νεοδημοκράτη Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου ότι η υποψηφιότητα Δρίτσα στο μεγάλο λιμάνι είναι ...

"καθαρά κομματική".

Τη δήλωση αυτή έκανε ο απερχόμενος Δήμαρχος στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα.
Αν και η μέχρι τώρα στάση του απέναντι στον συνυποψήφιό του ήταν τυπική ο Βασίλης Μιχαλολιάκος άφησε στην άκρη τα προσχήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Μπορεί να εκτιμά πως θα είναι καλύτερος Δήμαρχος από εμένα. Είχε ξαναθέσει υποψηφιότητα και πήρε πολύ χαμηλά ποσοστά. Εγω ξέρω ότι δυσκολεύτηκε να πει το ναι και αναμφίβολα είναι μια καθαρά κομματική υποψηφιότητα" 
Μάλιστα δήλωσε πως υπάρχει μια κακή παράδοση, τα κόμματα να ορίζουν υποψήφιους Δημάρχους την οποία, όπως παραδέχτηκε, υπηρέτησε και ο ίδιος αλλά πλέον δεν το επιθυμεί.
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις ή διαφορετικά πριν περάσουν λίγες ώρες, ο "ανεξάρτητος" κομματικά Δήμαρχος, που δεν θέλει την εμπλοκή των κομμάτων,  υποδέχθηκε στον Πειραιά τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος του έδωσε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές του Μαΐου.

@Κοίτα ποιος μιλάει για κομματική υποψηφιότητα...