Latest News

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Με σύριγγα στο χέρι βρήκαν τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Σε υπερβολική δόση ναρκωτικών οφείλεται ο θάνατος, ενός από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος...

βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.
Ο 46χρονος βραβευμένος με Όσκαρ Χόφμαν, βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα του μπάνιου του στο διαμέρισμα του στο Γκρίνουιτς Βίλατζ από την αστυνομία η οποία δέχτηκε κλήση έκτατης ανάγκης στον αριθμό 911 και μετέβη στο διαμέρισμα. 
Οι διασώστες των ιατρικών υπηρεσιών που επίσης κλήθηκαν ανέφεραν ότι ο ηθοποιός ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασαν. 
Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του ηθοποιού, δήλωσε ότι ο Χόφμαν βρέθηκε με μια σύριγγα στο χέρι του και ότι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο μικρές πλαστικές σακούλες που περιείχαν μια ουσία που πιθανώς είναι ηρωίνη. 
Το αμερικανικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο αξιωματούχο της αστυνομίας, ανέφερε ότι ο Χόφμαν εθεάθη ζωντανός για τελευταία φορά στις 8 μ.μ. του Σαββάτου. 
Έπρεπε να πάει να πάρει τα παιδιά του την Κυριακή, αλλά δεν εμφανίστηκε αναγκάζοντας τον θεατρικό συγγραφέα Ντέιβιντ Κατζ και ένα άλλο φιλικό του πρόσωπο να πάνε στο διαμέρισμά του όπου τον βρήκαν νεκρό.
Ο Χόφμαν που είχε κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού για την βιογραφική ταινία «Καπότε» το 2005 στην οποία έπαιξε τον ρόλο του συγγραφέα Τρούμαν Καπότε και είχε επίσης άλλες τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ είχε γεννηθεί στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης κοντά στο Ρότσεστερ.