Latest News

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Προσωπική επίθεση Μιχαλολιάκου σε Μαρινάκη...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdxExBW8N5TmQCZpbrmSiI-ux6sy3ojHRysvzarTZan3nZvrldK7PreqGHXdDbd0itgbs7C2WCkADYk0LAe0TaVcGDJQTkqXITKI7buuGI4xFqjkJ7hKGuNbjsZv43bedZA74Kiop4qNGF/s1600/marinakis+mixaloliakos.jpgΛάδι στη φωτιά ρίχνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην κόντρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.Αν και θα περίμενε κανείς ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά να...


προσπαθεί να "ρίξει γέφυρες" με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, με σημερινές δηλώσεις του δυναμιτίζει το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ του ίδιου και του προέδρου του ΟΣΦΠ Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Για πρώτη φορά δημόσια ο Δήμαρχος απέδωσε τις επιθέσεις που δέχτηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, κατά το πρόσφατο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 

Επί λέξη είπε: «Μάλλον ενόχλησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη η αναφορά μου σε συγκεκριμένο επιχειρηματία, κατά τη χορηγία ποσού στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης».
Όπως είναι γνωστό, ο «συγκεκριμένος επιχειρηματίας» δεν είναι άλλος από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε ευχαριστήσει δημοσίως για τη χορηγία των 50.000 ευρώ για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


@Αλήθεια τι λένε στον Ολυμπιακό για τις νέες δηλώσεις του Δημάρχου Πειραιά;