Latest News

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Αυτό το ζευγάρι αγόρασε τη βίλα του Κωστόπουλου

Πάμπλουτοι και λάτρεις της Μυκόνου είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της εντυπωσιακής βίλας του Πέτρου Κωστόπουλου στη Μύκονο για την οποία...
κατέβαλαν το ποσό των 5,5 εκ, ευρώ.  
Ο λόγος για τους πολυεκατομμυριούχους Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ και Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον, αμφότεροι Βρετανοί και κάτοικοι Λονδίνου σε μία από τις ακριβότερες γειτονιές του, το αριστοκρατικό Τσέλσι. 
Ο Γουόρθινγκτον, ιδρυτής του κολοσσού του ομώνυμου κομμωτικού brand και καλλυντικών μαζί με τον επί χρόνια συνέταιρο και σύντροφό του στη ζωή Αλαν Πίτερς, ο οποίος «τρέχει» το κομμάτι των προϊόντων που παράγει και εξάγει η εταιρεία τους, μένοντας πέρυσι το καλοκαίρι στη βίλα του Κωστόπουλου είχαν ενθουσιαστεί με την περιοχή. Αυτό είπαν τουλάχιστον όχι μόνο σε φίλους τους, αλλά και στη διευθύντρια Ακίνητης Περιουσίας της τράπεζας με την οποία διαπραγματεύτηκαν την αγορά του.

Είχαν εντυπωσιαστεί με τη θέα που βλέπει στο λιμάνι της Μυκόνου, τη Δήλο και το ηλιοβασίλεμα ενώ θεώρησαν μεγάλο προσόν την ιδιωτικότητα που προσφέρει το σπίτι, αφού βρίσκεται στο τελευταίο οικόπεδο δίπλα στη θάλασσα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δρόμος στην περιοχή Χουλάκια τερματίζει ακριβώς έξω από την πόρτα της βίλας.
Η εταιρεία Γουόρθινγκτον ιδρύθηκε το 1986 και σήμερα αριθμεί στο Λονδίνο τρία μεγάλα σαλόνια κομμωτικής, στα οποία απασχολούνται περίπου 100 άτομα και δέχονται πάνω από 2.000 πελάτες την εβδομάδα.
 Ο Τσαρλς Γουόρθινγκτον είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην επαρχία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γιορκσάιρ βόρεια της Αγγλίας και τα νεανικά του χρόνια τα πέρασε στη γειτονιά του Νότινγκ Χιλ. 

Προτού αποφασίσει να αφοσιωθεί στην κομμωτική τέχνη, είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Αρχιτεκτονική που ποτέ όμως δεν άσκησε ως επάγγελμα.
Για το πρώτο του κομμωτήριο, πριν από 25 περίπου χρόνια, χρειάστηκε να δαπανήσει μόλις 9.000 λίρες, αφού, όπως ο ίδιος θα πει αργότερα, εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν λεφτά για μεγαλύτερα ανοίγματα.

Στην προσωπική του ζωή δηλώνει οπαδός της ζεν σχολής. Οταν αγοράζει κάποιο σπίτι δεν χρησιμοποιεί ποτέ διακοσμητή, καθώς του αρέσει να επιλέγει ο ίδιος τα έπιπλα και τα αντικείμενα που θα το πλαισιώνουν. Ενα από τα χόμπι του είναι και η συλλογή καθρεφτών. Η εγκατάσταση των δύο Βρετανών συνεταίρων και συντρόφων στη βίλα του Κωστόπουλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν. Σύμφωνα με όσα λέγονται, σκοπεύουν να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη διακόσμησή της, ίσως και τη σχεδίαση κάποιων χώρων της. Οπως ακριβώς κάνουν και με τα μαλλιά των διάσημων πελατισσών τους.