Latest News

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αυλαία για το καρναβάλι στη Νίκαια-Ρέντη


Mε πολύ κέφι και καρναβαλική διάθεση ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη  την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Ρέντη και στην πλατεία Αγ. Γεωργίου. Τα παιδιά...
συμμετείχαν στα εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών, χάρηκαν τα φουσκωτά παιχνίδια, έκαναν face painting και ψυχαγωγήθηκαν με τους κλόουν, σκορπίζοντας τα γέλια τους στις γειτονιές της πόλης.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη θα πραγματοποιηθούν στις πλατείες της πόλης και θα διαρκέσουν έως τις 2 Μαρτίου και είναι αφιερωμένες στα παιδιά. Το πρόγραμμα για το επόμενο Σαββατοκύριακο  περιλαμβάνει συναυλίες, χορευτικά δρώμενα και τραγούδι.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου πλατεία Οσίας Ξένης- ώρα 11.00 π.μ.

Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών , χορευτικά δρώμενα από σχολεία της πόλης με τη συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών της Διεύθυνσης Αθλητισμού και συναυλία με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη.
Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης
(προσυγκέντρωση: αυλή 1ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, ώρα 10.30 π.μ.)

Βιβλιοθήκη Αγ. Ι. Ρέντη- ώρα 5.00 μ.μ.
«Μασκαράτα στη Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη».Με στολές και μάσκες, τραγούδι και χορό μπαίνουμε στο ρυθμό των Απόκρεων.

 Kυριακή 16 Φεβρουαρίου πλατεία Παιδικής Στέγης- ώρα 11.00

Εκδήλωση με τη συμμετοχή του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών της Διεύθυνσης Αθλητισμού και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα ΚΑΠΗ του Δήμου. Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης.
(προσυγκέντρωση: αυλή 27ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας- ώρα 10.30)