Latest News

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Παντρεμένος με τη Βίκυ Σταμάτη ο Ζήγρας!

Εξηγήσεις για λογαριασμούς και off shore εταιρίες που μέχρι τώρα, όπως ισχυρίζεται, δε γνώριζε ότι υπάρχουν, παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται ως...
δικαιούχος, έδωσε ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, σε εκπροσώπους της ελβετικής δικαιοσύνης. 


Είναι χαρακτηριστικό πως οι Ελβετοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο Νίκος Ζήγρας εμφανίζεται ως κροίσος με αμύθητη περιουσία, αλλά και ως σύζυγος της Βίκυς Σταμάτη! Μάλιστα, η Βίκυ Σταμάτη φέρεται ως σύζυγος-συνδικαιούχος σε τραπεζικό λογαριασμό του Νίκου Ζήγρα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο κ. Γκαρίπη, ο πελάτης του “αγνοούσε τα νέα στοιχεία. Ο Νίκος Ζήγρας έμαθε ότι σύμφωνα με εμπιστευτικά αρχεία ήταν μεγάλος βιομήχανος με καταθέσεις σε όλο τον κόσμο. Εμφανίστηκε ως ένας κροίσος με ιδιότητες που δεν είχε”. 

Ο Νίκος Ζήγρας στις πολύωρες εξηγήσεις του έδωσε στις ελβετικές αρχές όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεση του, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση ήταν σε θέση να γνωρίζουν την προέλευση των χρημάτων και θέτοντας ως αίτημα την επιστροφή των χρημάτων που έχουν βρεθεί στο όνομα του.

Για το κρίσιμο ζήτημα, της επιστροφής των χρημάτων, ρωτήθηκε και ο Ελβετός εισαγγελέας Urs Koehli, ο οποίος είπε πως δεν είναι σε θέση να απαντήσει. 

Ωστόσο, η επιστροφή των χρημάτων δεν είναι απλή υπόθεση, αφού θα πρέπει να κινηθεί διαδικασία από τον υπουργό Δικαιοσύνης προς τον ομόλογό του Ελβετό και στη καλύτερη περίπτωση να επιστρέψουν μόλις τα μισά από τα χρήματα που έχουν “μπλοκάρει” στην Ελβετία. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο από λογαριασμούς του Νίκου Ζήγρα στην Morgan Stanley , φέρονται να πέρασαν μίζες σχεδόν 19 εκατομμυρίων.