Latest News

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

"Αυτός σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια..."!

Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του Σωκράτη ΓκιόλιαΝέες αποκαλυπτικές πληροφορίες για τον εκτελεστή που πάτησε την σκανδάλη και έκοψε το νήμα της ζωής στον δημοσιογράφο διαχειριστή του blog "troktiko" Σωκράτη Γκιόλια έρχονται....
στη δημοσιότητα..

«Bόμβα» μέσα από τις φυλακές της Λάρνακας από τον ισοβίτη για τον πενταπλό φόνο στην Κύπρο, Τάσο Τσεχιλίδη ο οποίος εμπλέκει τον συγκρατούμενό του Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, στη δολοφονία του δημοσιογράφουΣωκράτη Γκιόλια.

«Αυτός σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια! 

Ο Μαμαλικόπουλος είναι στη Σέχτα, ο ίδιος μου τα έλεγε στο κελί», καταγγέλλει ο Τσεχιλίδης για τον συγκρατούμενό του, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί, όπως και εκείνος, σε πέντε φορές ισόβια για τις πέντε δολοφονίες στην Αγία Νάπα στο καλοκαίρι του 2012. 

Σύμφωνα με σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», ο Τσεχιλίδης είπε στους Κύπριους αστυνομικούς πως ο Μαμαλικόπουλος είναι ένας από τους τρεις οπλοφόρους της οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών, ο οποίοι εκτέλεσαν το καλοκαίρι του 2010 τον δημοσιογράφο στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.


Σημειώνεται ότι την ευθύνη της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια είχε αναλάβει η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».