Latest News

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι ηθοποιοί θα διεκδικήσουν το φετινό βραβείο «Δημήτρης Χορν» (ΕΙΝΟΝΕΣ)

Τέσσερις νέοι ηθοποιοί θα διεκδικήσουν το φετινό βραβείο «Δημήτρης Χορν»Τέσσερις νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί διεκδικούν φέτος το βραβείο «Δημήτρης Χορν» το οποίο θα απονεμηθεί  σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο...
«Δημήτρης Χορν» την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαρτίου.
Ο περσινός βραβευθείς Χάρης Φραγκούλης, θα παραδώσει τον σταυρό σε έναν από τους τέσσερις φετινούς υποψηφίους, οι οποίοι (με αλφαβητική σειρά) είναι οι:

vraveio-xorn.jpg

Ο Ιωάννης Καπελέρης για τη συμμετοχή του στο «Supernova» των Φωτεινής Αθερίδου/Βασίλη Μαυρογεωργίου, σε σκηνοθεσία Φωτεινής Αθερίδου/Βασίλη Μαυρογεωργίου (Faust).

Ο Δημήτρης Μοθωναίος για τη συμμετοχή του στις «Βάκχες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου(Θέατρο του Νέου Κόσμου).

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής για τη συμμετοχή του στο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» των Κώστα Γάκη/Αθηνάς Μουστάκα/Κωνσταντίνου Μπιμπή, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης).

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου για τη συμμετοχή του στο «Mistero Buffo» του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου (Θησείον, Ένα θέατρο για τις Τέχνες).

Την εκδήλωση της απονομής θα χαιρετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Για το Δημήτρη Χορν θα μιλήσει ο Σπύρος Ευαγγελάτος.

Στο θεσμό του Βραβείου θα αναφερθεί ο πρόεδρος της επιτροπής, Κώστας Γεωργουσόπουλος (μέλη της επιτροπής είναι ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη).

Τη συνολικότερη οργάνωση έχουν επιμεληθεί ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20.00 και είναι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.