Latest News

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Λεφτά υπάρχουν για την Αντιπεριφέρεια Νήσων

Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει από τη φτώχεια και την ανέχεια και είναι αναγκαίο όσο ποτέ ακόμη και το τελευταίο ευρώ να...
διατίθεται κυρίως σε κοινωνική πολιτική η Περιφέρεια Αττικής μέσω της Αντιπεριφέρειας Νήσων, προυπολογίζει αστρονομικά ποσά για έργα!

Χαρακτηριστικός είναι ο προυπολογισμός για το έργο βελτίωσης της επαρχιακής οδού Δρυόπης - Γαλατά καθώς θα ξοδευτούν 34.100.000 ευρώ (!), ποσό εξωπραγματικό για τα δεδομένα της χώρας μας.

Δείτε επίσης πόσο έχουν κοστολογηθεί και άλλα έργα στην περιοχή και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

• Κατασκευή της μεγάλης Λιμνοδεξαμενής Καρατζά, προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ και χωρητικότητας 450.000 κυβικών νερού. Για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της Λιμνοδεξαμενής, ήδη χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και δημοπρατείται και το έργο «Κατασκευή Αγωγού Άρδευσης Καρατζά», προϋπολογισμού 642.000 ευρώ.
• Τα δύο έργα κατασκευής εξωτερικών αγωγών ύδρευσης, των οικισμών Καρατζά - Αγίας Ελένης - Άνω Φαναρίου προϋπολογισμού 2.450.000 ευρώ, το οποίο ολοκληρώθηκε και Άνω Φαναρίου - Δρυόπης - Καλλονής προϋπολογισμού 2.350.000 ευρώ που ολοκληρώνεται σε δύο μήνες με τα οποία λύνεται το πρόβλημα μεταφοράς νερού στις ορεινές και παραλιακές περιοχές του Δήμου.

• Το έργο της ανάπλασης του παραθαλάσσιου μετώπου του Γαλατά, προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ, που παραδόθηκε και αναβαθμίζει την παραλία της πόλης.

@Λεφτά με το τσουβάλι στην Αντιπεριφέρεια Νήσων...