Latest News

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Οι πολιτικοί δεινόσαυροι, οι φήμες και τα παπαγαλάκια της Κοραή

Γελάει κάθε πικραμένος με όσα διαδίδουν τα παπαγαλάκια της πλατείας Κοραή ότι ο Αντώνης Καλογερόγιαννης θα προσχωρήσει σε άλλους συνδυασμούς. Αυτό τονίζεται σε...
ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά, η οποία κάνει λόγο για κατευθυνόμενες φήμες από πολιτικούς δεινόσαυρους της πόλης!

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι η εξής:


"Τον τελευταίο καιρό στην πόλη μας ακούγονται πολλά και διάφορα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι περισσότεροι υποψήφιοι έχουν ήδη παρουσιαστεί στην πολιτική σκηνή, ενώ κάποιοι άλλοι κινούνται ακόμα στα παρασκήνια.

Τα γνωστά παπαγαλάκια της Πλατείας Κοραή, κατευθυνόμενα από τους πολιτικούς δεινόσαυρους της πόλης μας και τους πολιτικούς προικοθήρες, ισχυρίζονται ότι η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» δεν πρόκειται να κατέλθει αυτοδύναμα στις εκλογές και ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η προσχώρηση σε άλλους «ανύπαρκτους» , «ανεξάρτητους» συνδυασμούς.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στους πολίτες του Πειραιά, που μας τίμησαν με την ψήφο τους τα προηγούμενα χρόνια , θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι στερούνται αλήθειας όλες οι φήμες και τα κουτσομπολιά που προέρχονται από παλαιοκομματικούς, γηρασμένους, έτοιμους για συνταξιοδότηση πολιτικούς της πόλης.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε άλλη φορά με ανυπόστατες φήμες και δεν πρόκειται να συρθούμε στο παιχνίδι της ίντριγκας και της δολοπλοκίας. Τους αφήνουμε να σχεδιάζουνε για εμάς, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.


Θα τους συνιστούσαμε όμως, όταν αναφέρονται στην δημοτική κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και στον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Αντώνη Καλογερόγιαννη να είναι πολλοί προσεκτικοί και φειδωλοί. Με τα λόγια τους και τις πράξεις τους γελάει κάθε πικραμένος".