Latest News

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Τα κρυφά ραντεβού του δημάρχου με το Λαγό της Χρυσής Αυγής

Στη φόρα βγήκαν τα κρυφά ραντεβού του δημάρχου με τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό μετά από καταγγελία πρώην στενού συνεργάτη του που ήταν μάλιστα και... 
αντιδήμαρχος. 


Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας αφού λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής και ο πρώην αντιδήμαρχος και πολύ στενός συνεργάτης του, Νίκος Οικονομάκης.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία του πρώην αντιδημάρχου, πως ο Λουκάς Τζανής είχε δεχτεί δυο φορές στο γραφείο του αντιπροσωπεία μελών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό, αναφέροντας μάλιστα πως, εκτός από τις συναντήσεις, ο δήμαρχος τους ζήτησε να περιφρουρήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καθώς είχε πληροφόρηση ότι αριστερές και αναρχικές οργανώσεις θα προκαλούσαν έκτροπα. 

Έντονη ήταν -λέει- η αντίδραση του δημάρχου, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά την καταγγελία. 

Ο ίδιος παραδέχτηκε πάντως ότι συνάντησε μία φορά τον Γ. Λαγό για το θέμα της Δημοτικής Επιχείρησης. Ωστόσο υποστήριξε πως είχε ζητήσει την προστασία της παρέλασης από την αστυνομία αναφερόμενος σε ακροδεξιές απειλές. 

@ Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί, αλλά δεν τον αφήνουν οι εκλογές...