Latest News

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τελειωμένη υπόθεση η υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου (ΕΙΚΟΝΑ)

Η υποψηφιότητα του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου με το χρίσμα της ΝΔ στο Δήμο Πειραιά θεωρείται πλέον ότι είναι...
τελειωμένη υπόθεση.
Ο κύβος ερρίφθη και το γαλάζιο χρίσμα μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κατέβηκε μόνο γι' αυτό το λόγο στο Πασαλιμάνι.
Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν ο απερχόμενος δήμαρχος  μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του (αυτό δεν γίνεται...) και να προσπαθεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά ντόρο με το αν θα διεκδικήσει εκ νέου τη Δημαρχία Πειραιά. 
Την ίδια στιγμή, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς"(;) στις δημοτικές εκλογές του Μαίου, ξεκίνησαν τον προεκλογικό τους αγώνα (και) μέσω Facebook, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά τους στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Λίλα Καλοσκάμη, η οποία έγραψε μεταξύ άλλων στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, πως είναι τιμή της που για δεύτερη τετραετία ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος την εμπιστεύεται στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς". 

Προφανώς η συμπαθής Λίλα, μετά τη συζήτηση με τον Δήμαρχο κατά την οποία "κλείδωσε" η υποψηφιότητά της στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο δεν σκέφτηκε ότι με αυτή την ανακοίνωση εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε την -δεδομένη- υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά. 

@ Είναι τελειωμένη υπόθεση η υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου, λένε κάτω στον Πειραιά...