Latest News

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Από το σανίδι στη Δημαρχία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη ανακηρύχθηκε υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μαντινειακή Συμπολιτεία», που υποστηρίζεται από...
το ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του πρώην αντιδημάρχου στον Καποδιστριακό Δήμο Σκυρίτιδας Γιώργου Θεοχάρη, η γενική συνέλευση του συνδυασμού «Μαντινειακής Συμπολιτείας» ανέδειξε ως υποψήφια δήμαρχο την Αντωνία Γιαννούλη.
Η ίδια, στην ομιλία της, έδωσε το στίγμα της υπογραμμίζοντας ότι, «η επικεφαλής δεν είναι παρά η αιχμή του δόρατος, είμαστε παράταξη κι έτσι θα λειτουργούμε».
Μάλιστα, επεσήμανε την ανάγκη ενδυνάμωσης των κοινωνικών δομών του Δήμου, και τη στήριξη των πολιτών ενάντια στην οικονομική κρίση, κάνοντας λόγο για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο: «ένα Δήμο που να στηρίζει και να υπηρετεί τον δημότη».
Η Αντωνία Γιαννούλη, μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν», ενώ είναι και διδάκτωρ Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση και ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια και μεταλυκειακή εκπαίδευση.
Η υποψηφιότητα της για τη δημαρχία δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην πολιτική σκηνή, αφού η Αντωνία Γιαννούλη στις εθνικές εκλογές του 2012, για πρώτη φορά ήταν υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με το ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε δεύτερη σε σταυρούς προτίμησης.