Latest News

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Για τη φανέλα, ρε γαμώτο...

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο λάβαμε με αφορμή τους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστού Στίβου 2014 που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Γράφει ο Τάκης Σταυρόπουλος:



"Λυπηρή η εικόνα των αθλητών-ριων που αγωνίστηκαν Σαββάτο και Κυριακή στο ΣΕΦ, στους πανελλήνιους αγώνες κλειστού στίβου, να τρέχουν με εμφανίσεις δικές τους και όχι των συλλόγων τους εκτός μερικών εξαιρέσεων, των πλουσίων και παραδοσιακών Συλλόγων. 
Δεν κατηγορώ τους αθλητές που είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τα πάντα, αλλά τις μεγαλοσχήμονες διοικήσεις των συλλόγων που αποτελούνται από άσχετους, εκτός χώρου ανθρώπους, που μοιράζουν κοντομάνικα μακό μπλουζάκια στους αθλητές τους με την στάμπα του συλλόγου θεωρώντας ότι αυτό το αίσχος είναι η εμφάνιση. 
Όσοι έχουν συμμετάσχει σε έναν τουλάχιστον πανελλήνιο αγώνα ξέρει ότι εκείνη την στιγμή θέλει να φοράει κάτι ξεχωριστώ, κάτι όμορφο γιατί οι αγώνες είναι γιορτή και όλοι θέλουνε να φοράνε τα καλά μας, και όχι παλιομοδίτικα κοντομάνικα μακό μπλουζάκια. Τουλάχιστον την δεκαετία του 80 οι σύλλογοι,αυτό το πρόσφεραν και μαζί με αυτό πρόσφεραν και την ικανότητα να τρέχουνε οι αθλητές τους και για την "φανέλα" .
@ Για τη φανέλα, ρε γαμώτο...