Latest News

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ποια έκραξαν στο μνημόσυνο της Θύρας 7;

Αληθεύει ότι έπεσε άγριο κράξιμο από θερμόαιμους οπαδούς του Ολυμπιακού στο μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7 στο Στάδιο Καραϊσκάκη;

Στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων  οπαδών βρέθηκε μια γυναίκα, η οποία πήγε στο μνημόσυνο, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της Θύρας 7.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν την άφησαν να μπει στο χώρο που γινόταν το μνημόσυνο, ακολουθώντας τη ρητή εντολή του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.
Εκείνη όμως επέμενε να περάσει με αποτέλεσμα να γίνει φασαρία μπροστά στους συγγενείς των θυμάτων. 
Όπως περιγράφουν το σκηνικό, φίλαθλοι και οργανωμένοι οπαδοί άρχισαν τις αποδοκιμασίες και τα κοσμητικά επίθετα  εναντίον της. Η συγκεκριμένη απτόητη έλεγε και φώναζε στους σεκιούριτι ότι είναι τάδε και έγινε χαμός...
 Όσα ακούστηκαν, δεν τα μεταφέρουμε γιατί διαβάζουν και μικρά παιδιά. Απλά το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι "μωρή, που όπου πας κάνεις φασαρία, που δεν σέβεσαι την μνήμη των παιδιών, έξω από εδώ..."
Μάλιστα, όπως μας μετέφερε ένας φίλος, είχαν ετοιμάσει γιαούρτια αν τολμούσε να πήγαινε στο μνημόσυνο ο ανεπιθύμητος δήμαρχος, και  την τελευταία στιγμή τους σταμάτησαν να μην τα ρίξουν... Γι' αυτό, και μόνο, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή μέσα στην ατυχία της.

@ Το όνομά της δεν το αναφέρουμε για πολλούς και διαφόρους λόγους, αλλά κυρίως για έναν...