Latest News

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί ο υποψήφιος δήμαρχος Γρ. Βαλλιανάτος λέει ότι ήταν συνοδός ανδρών για 500 ευρώ τη βραδιά...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γρηγόρης Βαλλιανάτος δηλώνει ότι πριν αποφασίσει να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας δεν ήταν...
 και ανεπάγγελτος! 

Κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ένας νεαρός Έλληνας βρίσκεται για σπουδές στο Λονδίνο. Οι έντονες ανησυχίες του όμως δεν είναι μόνο ακαδημαϊκές. Αν και σπουδάζει με υποτροφία, χρειάζεται επιπλέον χρήματα. Έτσι αποφάσισενα γίνει συνοδός κυρίων.

Όπως εξομολογείται σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ένθετο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», «αυτό ήταν κάτι που δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα αλλά και από κ… Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει το σώμα τους, τους αρέσει το σεξ και καμιά φορά θέλουν να βγάζουν λεφτά. Αυτό για εμένα δεν ήταν ανάγκη , αλλά ένα ενδιαφέρον πείραμα, αντίθετο στις αστικές αρχές μου, αυτές που ήθελα να ξεπεράσω».

Ο ίδιος στην ίδια συνέντευξη μιλάει και για την αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός. «Δεν γνωρίζω πως κόλλησα, ούτε με ενδιαφέρει. Δεν θεωρώ ότι, όποιος και αν ήταν, έκανε κάτι κακό διότι εκείνη την εποχή σίγουρα δεν ήξερε ότι είναι φορέας. Μέχρι το ’85 δεν υπήρχε θέμα προφυλακτικών», αναφέρει. Και προσθέτει: «Ήξερα ότι κάποιοι θα το πουν και μετά θα με κατηγορούσαν ότι το κρύβω. Καταστροφή. Είναι όμως κάτι που είχα πει και πριν από 12 χρόνια στην τηλεόραση και το ψιλολέω όταν βγαίνω στην TV ότι δηλαδή πρέπει να προσέχει κανείς το AIDS».


@ Πάντως δεν ήταν ανεπάγγελτος, όπως κάτι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι...