Latest News

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τα προφητικά λόγια του Τ. Μητρόπουλου για τον Φιλιππίδη! (VIDEO)


O Άγγελος Φιλιππίδης είναι γνωστός είτε στον επιχειρηματικό και τραπεζικό χώρο, είτε και στον ποδοσφαιρικό λόγω της θητείας του στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρώην...

πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έχει εμπλακεί από την εισαγγελία στην υπόθεση των επισφαλών δανείων του ΤΤ, ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται στο εξωτερικό λέγοντας πως δεν διαφεύγει αλλά θα επιστρέψει στην Ελλάδα να βοηθήσει στην έρευνα της Δικαιοσύνης.
Με τον Άγγελο Φιλιππίδη να έρχεται ξανά στην επικαιρότητα αναπόφευκτα έρχονται και μνήμες από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Ήταν 24 Μαρτίου του 2002 όταν και μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην «Λεωφόρο».
Τότε με αφορμή τη διαιτησία του κ. Ευθυμιάδη το γήπεδο πήρε φωτιά. 
Ο διαιτητής ξυλοκοπήθηκε, ο πρόεδρος του ΠΑΟ μπήκε στο γήπεδο και εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού ωρύονταν έξω από το γήπεδο.
Αυτό δεν εμπόδισε τον Τάσο Μητρόπουλο να μιλήσει στους δημοσιογράφους μπροστά από τους «πράσινους» οπαδούς με υποτιμητικά λόγια κατά του Άγγελου Φιλιππίδη, με ορισμένες δηλώσεις από αυτές να είναι και… προφητικές μιας και τελικά εισαγγελέας επενέβη, αλλά για διαφορετική υπόθεση τελικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!