Latest News

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣTEΥΤΟ: Η Λίζα είχε για τρεις ώρες οργασμό!

Μπορεί πολλές γυναίκες να ονειρεύονται έναν παρατεταμένο οργασμό. 
Όμως, για τη Λίζα έγινε εφιάλτης, καθώς μετά από τρίωρο οργασμό κατέληξε...
στο νοκομείο.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Λιζ από το Σιάτλ και του συντρόφου της Ερικ, στην τηλεοπτική εκπομπή «Sex sent meto the ER», («Το σεξ με έστειλε στα επείγοντα»), που προβάλλεται στο σταθμό TLC, ο 3ωρος οργασμός της την οδήγησε στο νοσοκομείο.στο νοσοκομείο!
Όπως εξήγησε το ζεύγος ένα πρωινό ήρθαν σε ερωτική επαφή, η ευχαρίστηση από την οποία δεν διήρκησε λίγα λεπτά, αλλά τρεις ολόκληρες ώρες.
Η Λίζα υποστήριξε ότι ενώ ο Ερικ ετοιμαζόταν κανονικά για να πάει στη δουλειά του, εκείνη συνέχισε να νιώθει ότι βρίσκεται στον… παράδεισο.
ΗΠΑ: Τρίωρος οργασμός την οδήγησε στο νοσοκομείοΩστόσο, ενώ περνούσε η ώρα για την νεαρή Αμερικανίδα όλα έδειχναν ότι οδηγείται στην… κόλαση, καθώς η σεξουαλική διέγερση δεν την εγκατέλειπε.
«Σηκώθηκα από το κρεβάτι, χοροπηδούσα πάνω κάτω, ήπια νερό, ήπια κρασί για να  ηρεμήσω, αλλά τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα για να σταματήσω τον οργασμό», δήλωσε η γυναίκα.
Όταν πια έβλεπε ότι δε μπορούσε να κάνει τίποτα, ο Ερικ την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί βρήκαν τον τρόπο, που δεν εξηγείται από το ζευγάρι, να την ηρεμήσουν.