Latest News

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

H κόντρα Μενεγάκη-Λάτσιου για την περιουσία

Ο Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ζητάει από την πρώην σύζυγό του το μυθικό ποσό των 1.600.000 ευρώ, καθώς υποστηρίζει ότι υπήρχε αύξηση τουλάχιστον...
3.200.000 ευρώ της περιουσίας της το διάστημα που οι δυο τους ήταν παντρεμένοι.
Σύμφωνα με το περιοδικό "Yes", η παρουσιάστρια μέσω αγωγής, ισχυρίζεται ότι όσα υποστηρίζει ο πρώην σύζυγός της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ζητάει να απορριφθεί η αγωγή του και να μην του δώσει ούτε σεντ.
Από την αρχή της αγωγής της η Μενεγάκη δείχνει τις διαθέσεις της, αφού εξαπολύει επίθεση εναντίον του Λάτσιου. «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Και τονίζει στην αγωγή: «Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση! Μετά δύο χρόνια από την αμετάκλητη λύση του γάμου μας και συγκεκριμένα την 11.2.2013 υποστήριξε ότι έχει τέτοια αξίωση».
Η Ελένη στην αγωγή σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, αναφέρεται μόνο στο σπίτι τους στα Μελίσσια όπου και πάλι υποστηρίζει ότι ο πρώην άντρας της δεν δικαιούται ούτε ευρώ. Γιατί αναφέρεται μόνο στο ακίνητο των Μελισσίων; Γιατί το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει κατά 25% και στον Λάτσιο και είναι το μοναδικό ακίνητο στο οποίο ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει ποσοστό κατοχής.