Latest News

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Έκοψε την πίτα του ο Δήμος Κορυδαλλού


Σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών που γέμισαν την αίθουσα του χειμερινού «Σινέ Παράδεισος»...
πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Δήμου Κορυδαλλού.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης άσκησε δριμεία κριτική στις ασκούμενες πολιτικές που έχουν γονατίσει την κοινωνία οδηγώντας σε απόγνωση χιλιάδες οικογένειες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει εκτενή αναφορά στη δημαρχιακή του θητεία, χαρακτηρίζοντας ως τη μεγαλύτερη επιτυχία της τριετίας τη θεαματική μείωση του χρέους του Δήμου, που βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα της δωδεκαετίας.  
Παράλληλα αναφέρθηκε στο έργο που έχει παραχθεί όπως το Δημαρχείο, το 2ο Κλειστό Γυμναστήριο, ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμό δυναμικότητας 125 παιδιών, τα συνοδευτικά έργα του Μετρό στη πλατεία Ελευθερίας, καθώς και έργα που ολοκληρώνονται άμεσα, όπως το 21ο Νηπιαγωγείο και το 6ο- 8ο  Δημοτικό, η  ανάπλαση της οδού Δημητρακοπούλου και της πλατείας Μέμου.
Χαρακτήρισε δε αδικαιολόγητες τις καθυστερήσεις της κατεδάφισης της μάντρας των γυναικείων φυλακών, τονίζοντας ότι η υπομονή του Δήμου εξαντλείται στα τέλη Ιανουαρίου.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου που στηρίζουν πολίτες, που έχουν πληγεί από την κρίση, όπως το Κοινωνικό Μαγειρείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το πρόγραμμα καθημερινής σίτισης, το κολατσιό στα σχολεία, το πρόγραμμα «Στηρί-ΖΩ», αλλά και τις Κυριακές χωρίς μεσάζοντες και τη στήριξη για το χαράτσι της ΔΕΗ και την επανασύνδεση του ρεύματος.