Latest News

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δημοτικός Σύμβουλος υπέγραψε συμβόλαιο για σεξ με τη γραμματέα του! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι γνωστός Δημοτικός Σύμβουλος

 υπέγραψε συμβόλαιο για σεξ με τη γραμματέα του! Ο λόγος για...

περιφερειακό σύμβουλο αρμόδιο για θέματα πολιτισμού στην περιοχή Αμπρούτζο της Ιταλίας ο οποίος υποχρέωνε τη γραμματέα του, βάσει συμβολαίου, να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί του μία φορά την εβδομάδα!

Ο 53χρονος Λουίτζι Ντε Φάνις υποσχέθηκε στην 32χρονη Λουτσία Τζινγκαριέλο αμοιβή ύψους 3.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της, πέραν του κανονικού μισθού της που έφτανε στα 1.200 ευρώ.
Σε κατάθεσή της η Τζινγκαριέλο δήλωσε πως ο κεντροδεξιός περιφερειακός σύμβουλος είχε εμμονή μαζί της, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε και το χαρτί που της έδωσε εν είδει συμβολαίου.


Όπως μπορεί να διαβάσει κανείς σε αυτό αναφέρεται: «Εγώ ο Λουίτζι Φάνις […] νέο συμβόλαιο για τον Νοέμβριο […] δίνω 3.000 ευρώ […] για δώρο με αγάπη […] Δείπνο ώστε να επανεξεταστεί η κατάστασή μας».
Η Τζινγκαριέλο κατέθεσε ότι ο Ντε Φάνις μία ημέρα «πέταξε τον υπολογιστή από το γραφείο, έκανε έναν χαμό», εννοώντας ότι την έριξε στο γραφείο για να προχωρήσουν στην ερωτική πράξη.
Όσο για τη σύνταξη του «συμβολαίου», δήλωσε: «Μου είπε: Αν τέσσερις φορές το μήνα πας μαζί μου, θα σου δώσω 3.000 ευρώ το μήνα. Όταν το άκουσα του ζήτησα να μου το γράψει σαν σε συμβόλαιο. Κι εκείνος το έκανε και μου έδωσε μία επιταγή. Του είπα τότε να υπογράψει. Όμως, κατάλαβε ότι θα έκανα κάτι και έσκισε το χαρτί και το πέταξε στον κάδο. Πήγα στην άλλη γραμματέα και της είπα δήθεν ότι ο σύμβουλος είχε πετάξει κάτι στα σκουπίδια ώστε να μην αδειάσει τον κάδο. Την επομένη, λοιπόν, έψαξα και βρήκα τα κομμάτια, τα συνέδεσα και τα έβγαλα φωτοτυπία».


Ωστόσο, το συμβόλαιο δεν ήταν αρκετό για τον Ντε Φάνις, καθώς σύμφωνα με την κατάθεση της 32χρονης, μία ημέρα την απείλησε με όπλο.
«Έβγαλε όπλο από μία τσάντα και με απείλησε. Μου είπε ότι αν δεν κάνω σεξ μαζί του, τότε δεν πρέπει να κάνω με κανέναν άλλο. Αν μάθαινε ότι είχα κοιμηθεί με κάποιον θα σκότωνε εμένα και εκείνον. Αυτή ήταν η εμμονή του. Δεν επιτρεπόταν να μιλήσω με κανέναν άλλο. Μου έβαλε το όπλο στο κεφάλι», είπε η γραμματέας.
Όπως αποκαλύπτεται όμως, ο σύμβουλος δεν ήθελε να σκοτώσει μόνο την ίδια, αλλά και τη σύζυγό του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ο Ντε Φάνις είχε επιχειρήσει να δηλητηριάσει τη σύζυγό του «με ένα φάρμακο που προκαλεί έμφραγμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι γιατρός και τη συνταγή την έγραψε μόνος».
Τόσο ο σύμβουλος όσο και η γυναίκα αντιμετωπίζουν δίωξη για διαφθορά και διασπάθιση δημοσίου χρήματος, για δωροληψία και χρηματισμό με αντάλλαγμα επιχορηγήσεις από την περιφέρεια Αμπρούτζο σε συγκεκριμένους πολιτιστικούς συλλόγους και οργανισμούς.