Latest News

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Μικρότητα, ανασφάλεια και ανοησία...

ΤΟ REPORTAZ NET ΕΙΝΑΙ...Εδώ και λίγο καιρό το "Reportaz Net" δεν λαμβάνει τα δελτία τύπου και τις λοιπές ανακοινώσεις του Δήμου Πειραιά. 
Κάποιοι φαίνεται πως έχουν ενοχληθεί από την κριτική που γίνεται στη δημοτική αρχή του...
Βασίλη Μιχαλολιάκου. 
Προφανώς, δεν άντεξαν κι αποφάσισαν να σταματήσουν να στέλνουν ενημέρωση, πιστεύοντας πως έτσι θα "τιμωρήσουν" το blog!
Απλά να πούμε πως από την εποχή δημαρχίας Παναγιώτη Φασούλα -εδώ και 4,5 χρόνια- έστελναν όλα τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις. Αν και δεν έλειπε πάντα η σκληρή, αλλά καλοπροαίρετη κριτική, ανεξαρτήτως το πρόσωπο του Δημάρχου. 

Το "Reportaz Net" είναι η πιο ανεξάρτητη και πιο ανεξέλεγκτη δημαρχοκεντρική ιστοσελίδα του Πειραιά. Η αλήθεια είναι ότι όσες αναρτήσεις έχουν γίνει για τον εκάστοτε δήμαρχο της πόλης τα τελευταία 4,5 χρόνια, δεν έχουν κάνει όλα μαζί τα πειραϊκά και μη sites! 

 Δεν προκαλεί εντύπωση, λοιπόν, ότι κάποιες αναρτήσεις μπορεί να έχουν ενοχλήσει αν και δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, τουλάχιστον από την πλευρά μας. 

Όσοι κατέχουν δημόσιες θέσεις και ασκούν εξουσία θα πρέπει να μπορούν να αντέχουν και την κριτική. Αλλιώς καλύτερα να πάνε σπίτι τους και τότε να ξέρουν πως δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Άλλωστε, δεν μπορούν να τους λιβανίζουν όλοι, όπως κάνουν όσοι πληρώνονται από τα ταμεία του Δήμου.


Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα. Εκτός κι αν είναι κανείς τόσο αφελής και πιστεύει πως έτσι θα σταματήσουμε να γράφουμε...

Με την ευκαιρία να πούμε πως όσοι θέλουν μπορούν να στέλνουν e-mail στο

reportaznet@gmail.com
Όσοι δεν θέλουν, δεν πειράζει! 
Καλή καρδιά βρε...