Latest News

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος -Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθησαν δύο από τους δράστες.
Ο επιχειρηματίας...
παρουσιάστηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα της Τετάρτης με έναν από τους απαγωγείς του στο Αστυνομικό Τμήμα της Κερατέας.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απαχθείς κατάφερε να πείσει έναν από τους δράστες, που είχε το ρόλο να τον επιτηρεί στο σημείο, όπου τον είχαν οδηγήσει μετά την απαγωγή, ότι η Αστυνομία μέσω τηλεφώνων τούς είχε εντοπίσει και ήταν όλοι υπό παρακολούθδση. Γι αυτό, το καλύτερο που είχαν να κάνουν, ήταν να παραδοθούν. Ετσι ο δράστης - φρουρός του δέχθηκε να μεταβούν μαζί στο Τμήμα της Κερατέας.
Ο δεύτερος από τους δράστες εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν τις 6 το απόγευμα να επιβαίνει σε ταξί στην περιοχή του Μαρκόπουλου και συνελήφθη.
Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των  συνεργών του απαγωγέα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες είναι πιθανότατα συνολικά πέντε, αλλά δεν έχουν εμπλακεί όλοι στο επιχειρησιακό κομμάτι της απαγωγής.
Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας και θα δώσει κατάθεση τα επόμενα λεπτά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι απαγωγείς ζήτησαν ως λύτρα από την οικογένεια του επιχειρηματία υπέρογκο χρηματικό ποσό.
Πώς έγινε η απαγωγή
Σύμφωνα με πληροφορίες η απαγωγή του αρτοβιομήχανου έγινε το βράδυ της Τρίτης στη συμβολή των οδών Κλεισθένους και Οσας στο Κορωπί, μεταξύ 22.55 και 23.05, την ώρα που ο επιχειρηματίας επέστρεφε σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή της Πεντέλης.
Οι απαγωγείς, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ήταν τέσσερις και κινήθηκαν ως εξής: Πλεύρισαν με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, το ακινητοποίησαν και δύο από αυτούς μπήκαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου αιφνιδιάζοντας τον επιχειρηματία.
Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η ανακοίνωση της εταιρείας Καραμολέγκος
Λίγο πριν γίνει γνωστό ότι η απαγωγή έληξε και ότι ο επιχειρηματίας απελευθερώθηκε η εταιρεία Καραμολέγκος ΑΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα. Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα»