Latest News

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο Κατσαφάδος τα χώνει σε Μιχαλολιάκο-Κάρλε!

Απίστευτη επίθεση στον Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον αναπληρωτή Δημάρχου Τάσο Κάρλε έκανε "με το καλημέρα" ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Χρυσή Αυγή στον Πειραιά...


Ηλίας Κατσαφάδος. 
Η σκληρή κριτική που άσκησε στη Δημοτική Αρχή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς πως ο Ηλίας Κατσαφάδος είναι δημοτικός υπάλληλος, ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν στο γραφείο του Τάσου Κάρλε!
Ο Ηλίας Κατσαφάδος αποκάλεσε ψεύτες τους Μιχαλολιάκο-Κάρλε, λέγοντας πως κανένα ουσιαστικό έργο δεν έχει γίνει στον Πειραιά που να φέρει την υπογραφή της Δημοτικής Αρχής. Συγκεκριμένα ανέφερε:
"Άκουγα χθες τον αναπληρωτή Δημάρχου σε μια τηλεοπτική εκπομπή να μιλάει και νόμιζα ότι μένω στο... Μονακό! Είπε ότι θα έρθουν 70.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ. Έχετε δει εσείς πουθενά κανένα έργο;
Ο Δήμαρχος λέει ότι δεν θα πουληθεί το λιμάνι. Λέει ψέμματα.
Σε Δημοτικό Συμβούλιο, επειδή η θέση μου ήταν στο γραφείο του αναπληρωτή Δημάρχου, άκουσα τον Βασίλη Μιχαλολιάκο να λέει ότι δεν θα επιτρέψει να φύγει ούτε ένας υπάλληλος λόγω διαθεσιμότητας. Έχουν ήδη φύγει 250 και ετοιμάζονται να φύγουν και άλλοι.
Για την μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων βγήκε και είπε ότι μεσολάβησε για να μην πάνε στο κτίριο του Κεράνη και μάλιστα έκανε βόλτα λέει με τον Αθανασίου για να του δείξει τα κτίρια που διαθέτει ο Δήμος Πειραιά. Ποια κτίρια είναι αυτά; Η Ράλλειος και ο Πύργος Πειραιά που θέλουν εκατομμύρια ευρώ για να επισκευαστούν! Βγήκε ο Κάρλες και είπε ότι πάγωσε η υπόθεση. Δεν είναι όμως θέμα Δημάρχου. Το Ελεγκτικό Συνέδριο στις 18-11-2013 με την υπ.αριθμ. 275 απόφαση πάγωσε την πώληση των 28 ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ λόγω παρατυπιών στις διαδικασίες που ακολουθούνται. 
Ο  Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι- συνέχισε - ένας μνημονιακός Δήμαρχος που εφαρμόζει κατά γράμμα την πολιτική του κουμπάρου του.
'Έχει φτιάξει κούνιες και παιδικές χαρές, ωστόσο δεν υπάρχει ούτε καθαριότητα, ούτε φύλαξη. Η έλλειψη σχεδιασμού στην Καθαριότητα (προσλαμβάνει 2μηνίτες και 5μηνίτες) αφορά σ' ένα μακρόπνοο σχέδιο για να ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα".

@Κι όλα αυτά από ένα πρώην στενό συνεργάτη του Τάσου Κάρλε...