Latest News

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Αυτός τρέχει μόνος του και μπορεί να βγει δεύτερος!


Σε καθαρά προεκλογικούς ρυθμούς κινείται ατύπως ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος εδώ και τουλάχιστον...
ένα εξάμηνο! 

Tον περασμένο Ιούνιο αποφάσισε να ξεκινήσει προεκλογικές περιοδείες στις γειτονιές του Πειραιά. Όμως από την πρώτη περιοδεία στα Καμίνια είδε ότι η υποδοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη ή τουλάχιστον αυτή που περίμεναν όταν ξεκίνησαν από την Κοραή. Οι κάτοικοι έκαναν παράπονα για την καθαριότητα, αλλά και γενικότερα για εγκατάλειψη από τη Δημοτική Αρχή. 

Κάπως έτσι, σταμάτησαν άρον άρον οι περιοδείες με τον δήμαρχο να προαναγγέλλει από τον "αέρα" του δημοτικού ραδιοφώνου, ότι θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις για την υποψηφιότητα του στις 15 Σεπτεμβρίου, λέγοντας και την αμίμητη ατάκα "έως τότε θα παραμείνω σκεπτόμενος"! 

Όταν έφτασε η ημερομηνία που είχε ορίσει ο ίδιος, σιώπησε και δεν είπε κουβέντα. Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές έκανε προεκλογική φιέστα με τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου, το οποίο επιχείρησε να εμφανίσει ως δικό του έργο, ενώ το παρέλαβε σχεδόν έτοιμο και χρειάστηκε να το εγκαινιάσει τρία ολόκληρα χρόνια! 
Η καθυστέρηση αποδίδεται κυρίως στην αγωνία του να εξασφαλίσει από τον πρωθυπουργό "προίκα" ενός εκατομμυρίου ευρώ για την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού προορίζεται για την προβολή του Θεάτρου, αλλά και για την προεκλογική του καμπάνια. 

Φθάσαμε στις αρχές του 2014 και συνεχίζει τις "ήξεις αφήξεις" σχετικά με την υποψηφιότητά του την οποία λέει πως ανακοινώσει όταν έρθει η ώρα!
Κι αυτό γιατί δεν θέλει να ταλαιπωρεί τον πειραϊκό λαό με μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο την οποία όμως έχει ξεκινήσει ο ίδιος εδώ και έξι μήνες!

Το ίδιο διάστημα όλες οι διαρροές από τη Συγγρού λένε μονότονα ότι υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Πειραιά θα είναι εκ νέου ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. 

Ενδιάμεσα έχουν προαναγγελθεί η υποψηφιότητα του εφολιστή Γιώργου Βερνίκου από το χώρο της λεγόμενης κεντροαριστεράς, αλλά και του δικηγόρου Σπύρου Δριμιλή που προέρχεται από το συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς", προκαλώντας ρήγμα στην παράταξη του Δημάρχου. 

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο υποψήφιος που θα υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ και πιθανόν θα αποτελεί τον βασικό αντίπαλο του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου για το Δήμο Πειραιά.

@ Δηλαδή, έως τώρα φαίνεται πως τρέχει μόνος του και μπορεί να βγει δεύτερος!!!