Latest News

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αυτός είναι ένας κομματικός και μνημονιακός υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά

Με μια προεκλογική ομιλία που δεν ταίριαζε στο κλίμα της ημέρας, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου


του Δήμου Πειραιά. 

Ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν μπόρεσε να κρύψει τον άγχος και την ανασφάλεια του για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου. 

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας έκανε έναν απολογισμό προεκλογικού τύπου και επανέλαβε για μια ακόμη φορά μια σειρά από έργα που έκανε τα προηγούμενα τρία χρόνια ή θα κάνει στην πόλη. 
(Προφανώς λόγω χρόνου δεν αν ανέφερε όσα έργα έχει εξαγγείλει, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμα, γιατί μάλλον θα μιλούσε ακόμα...) 
Πάντως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην θεωρία των δύο άκρων, αφήνοντας αιχμές εμμέσως πλην σαφώς στο κόμμα τη αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, προσπάθησε να εμφανιστεί και ως αντιμνημονιακός και ως ακομμάτιστος! 
 Με το επιχείρημα ότι καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο όταν ήταν βουλευτής της ΝΔ, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Το κόμμα που άλλαξε γραμμή όταν ανέλαβε την κυβέρνηση πριν από ενάμιση χρόνο. 
Από τότε ψηφίζει όσα επιβάλλει η τρόικα και οι δανειστές και ο Δήμαρχος στηρίζει όλη αυτή την πολιτική που έχει εφαρμοστεί με θύματα τους εργαζόμενους και στο Δήμο Πειραιά. 

@ Είναι και κομματικός και μνημονιακός υποψήφιος δήμαρχος και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κρύψουμε, αφού αυτό το ξέρουν όλοι στον Πειραιά...