Latest News

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Αυτή είναι η σέξι "πέτρα του σκανδάλου" Ολάντ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η 41χρονη Ζουλί Γκαγιέ που φέρεται να είναι η νέα αγαπημένη του 56χρονου Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ είναι μια γυναίκα με ιδιαίτερη ομορφιά που δεν ντρέπεται να δείχνει το σώμα της. Η Γαλλίδα ηθοποιός, έχει διαπρέψει σε αρκετές τολμηρές σκηνές στις ταινίες που έχει συμμετάσχει. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΞΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΦΩΤΟ-Η σέξι 'πέτρα του σκανδάλου' Ολάντ 
Αν και το περιοδικό Closer που αποκάλυψε τη σχέση τους, δέχτηκε να αποσύρει το δημοσίευμα, το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά. Οι φωτογραφίες της Ζουλί με αλλά και χωρίς ρούχα κάνουν το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας τους πάντες ν' αναγνωρίζουν τα αδιαμφισβήτητα σωματικά της προσόντα.


Πριν από 16 χρόνια η νεαρή τότε ηθοποιός είχε κάνει μια ενδιαφέρουσα τόπλες ασπρόμαυρη φωτογράφιση που τώρα πια έχει κερδίσει τη δημοσιότητα.
Ολόγυμνη είχε εμφανιστεί και σε δύο από τις ταινίες που έχει παίξει. Αρχικά στην ταινία «Et Moi Clara» το 2004 όπου οι αισθησιακές σκηνές της ταινίας είναι πάρα πολλές και στη συνέχεια το 2010 όπου απαθανατίστηκε να κάνει έρωτα στην ταινία  «Sans laisser De Traces».