Latest News

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Τι σημαίνει η απουσία Σαμαρά από τον Πειραιά...

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Άραγε τι μπορεί να σημαίνει η απουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από τη σημερινή τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά; 




Ο πρωθυπουργός γύριζε φέτος την πλάτη στον γαλάζιο δήμαρχο της πόλης και προτίμησε να γιορτάσει τα Φώτα στη Μεσσηνία αντί για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Σε αντίθεση με πέρσι που βρέθηκε στον Πειραιά. 
Τότε κάποιοι υποστήριζαν για την παρουσία Σαμαρά: 
 
" Η κίνηση αυτή θεωρείται υψηλού συμβολισμού, καθώς σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα για την ξεχασμένη εδώ και πολλά χρόνια πόλη του Πειραιά και επιβεβαιώνει τον άνεμο ανάπτυξης που πνέει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή..."  
 Και συνέχιζαν στο ίδιο πανηγυρικό κλίμα , υποστηρίζοντας :

"Ο πρωθυπουργός, με την παρουσία του, προβαίνει σε μια έμπρακτη επιδοκιμασία του δημάρχου του Πειραιά  Βασίλη Μιχαλολιάκου και του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει για την «ανοικοδόμηση» της αγαπημένης του πόλης. Κατά κοινή ομολογία, ο μαχητής Μιχαλολιάκος έχει δώσει αγώνες προκειμένου να εκσυγχρονίσει την πόλη του Πειραιά και τα έχει καταφέρει στο έπακρο!

Έτσι, για τη φετινή του απουσία θα μπορούσε αναλόγως να πει κανείς πως η απουσία Σαμαρά θεωρείται υψηλού συμβολισμού, καθώς σηματοδοτεί ότι έχει εγκαταλείψει την ξεχασμένη πόλη του Πειραιά και επιβεβαιώνει πως δεν πνέει κανένας άνεμος ανάπτυξης στην περιοχή". 

Επίσης "με την απουσία του ο πρωθυπουργός αποδοκιμάζει εμπράκτως τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο που δεν έχει κάνει τίποτα για την ανοικοδόμηση της αγαπημένης του πόλης. Κατά γενική ομολογία ο Μιχαλολιάκος δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι και να εκσυγχρονίσει τον Πειραιά..." 

@ Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει η απουσία Σαμαρά από τον Αγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά...