Latest News

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο λόφο του Προφήτη Ηλία



Στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση με την κεραία κινητής τηλεφωνείας της  WIND επί της οδού Ίδης 14 στην ταράτσα του εστιατορίου «ΡΗΓΑΣ» στο λόφο του...
Προφήτη Ηλία, όπως έχει γράψει το Reportaz Net (ΕΔΩ)
Διακόσιοι πολίτες της περιοχής έχουν υπογράψει υπέρ της απομάκρυνσης του κεραιοσυστήματος που παραμένει από το 1999 η δε Πολεοδομία Πειραιά έχει αποφασίσει την οριστική καθαίρεσή της. 
Όπως σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος από τη "Συμμαχία για τον Πειραιά" Γιάννης Καρδαρας, όμως η ίδια η Πολεοδομία Πειραιά με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 2442/492/αρ.2/13/30-10-2013 απόφασή της ενέκρινε νέα άδεια της WIND προκειμένου να τοποθετήσει κεραιοσύστημα σε 50 μέτρα απόσταση στο ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ του Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία με συναίνεση της Εκκλησίας. 
Οι Δημοτικοί-Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Β’ Δημοτικού Διαμερίσματος, και προς τιμήν τους, αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ την απομάκρυνση των κεραιών και από την Ίδης, αρ. 14 και από το ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ. 
Ο Δήμαρχος, κ. Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, όταν το αναφέραμε είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα εξής καταπληκτικά:
Α) είναι θέμα της Εκκλησίας να αποφασίζει για τα ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΑ και
Β) μας ρώτησε εάν έχουμε κινητά τηλέφωνα"
Το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να αποφασίσει σήμερα εάν θα απομακρυνθεί ή όχι η κεραία κινητής τηλεφωνίας. Η δικαστική απόφαση αναμένεται σύντομα...