Latest News

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Στα δικαστήρια η διαμάχη Καμμένου-Γεωργιάδη

Στις αίθουσες των δικαστηρίων συνεχίζεται ένα από τα επεισόδια του σίριαλ με τη διαμάχη του υπουργού Υγειας Αδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Ο...
τελευταίος κατέθεσε αγωγή σε βάρος του υπουργού με την οποία ζητά 670.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από καταγγελίες του κ. Γεωργιάδη ότι το σκάφος «ILIATORAS OF LONDON», που ανήκει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία, ώστε με αυτό τον τρόπο ο Πάνος Καμμένος να μην καταβάλλει φόρους.
Ετσι βρέθηκαν και οι δύο στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας καθώς συζητήθηκε η αγωγή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά του υπουργού υγείας για το για το σκάφος του πρώτου.
Κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση μέσα στη δικαστική αίθουσα όταν η σύζυγος του Πάνου Καμμένου επιτέθηκε στον υπουργό λέγοντας ότι η σύζυγός του είναι στη λίστα Λαγκάρντ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε στη συνέχεια την προστασία του δικαστηρίου ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης κατέθεσε σειρά εγγράφων καθώς και DVD που εμφανίζει τον Πάνο Καμμένο πάνω στο σκάφος υποστηρίζοντας ότι το σκάφος ανήκει σε off shore και ότι ως το 2009 δεν υπήρχε τίποτα που να πιστωποιεί ως ιδιοκτήτη τον πατέρα του προέδρου των ΑΝΕΛ.
«Όλα όσα έχω πει ισχύουν και η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της. Έγινε ένα επιπλέον περιστατικό. Η σύζυγος του κ. Πάνου Καμμένου ενέπλεξε τη σύζυγό μου σε άλλη μια συκοφαντία όπως συνηθίζουν να κάνουν και δυστυχώς το δικαστήριο δεν με προστάτεψε», ανέφερε μεταξύ άλλων στο δικαστήριο ο υπουργός Υγείας.
Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «τα χαλκεία είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης», σημειώνοντας ότι «θα υπάρξουν αποφάσεις και θα πληρώσουν ακριβά αυτοί οι οποίοι συκοφαντούν».