Latest News

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τον έχει κάνει Θεό...

Το έχουμε ξαναγράψει, αλλά μάλλον δεν το κατάλαβαν(ΕΔΩ)
Το λέμε πάλι, λοιπόν, κι ελπίζουμε να είναι τελευταία φορά. 
Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει καταφέρει να αναδείξει ως μεγάλο του αντίπαλο τον...
 Γιάννη Καρδαρά!
Αυτό ίσως δεν το έχει αντιληφθεί ούτε ο ίδιος, αλλά με την τακτική του, ο δήμαρχος κατάφερε να έχει τοποθετηθεί στο ίδιο βάθρο με τον έναν από τους δύο δημοτικούς συμβούλους σε μια από τις  συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αρέσκεται να λέει ο ίδιος.
Το ίδιο βιολί συνέχισε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά. 


Όπως καταγγέλλει δημοτικός σύμβουλος δικηγόρος Γιάννης Καρδαράς ο δήμαρχος ζήτησε από τον ίδιο και τη Μαρία Σταθάκη να δηλώσουν εάν πιστεύουν στον Χριστιανισμό!
«Ο κ. Δήμαρχος στην προσπάθειά του να πλειοδοτήσει σε παλαιότερη δήλωσή του ότι ο Πειραιάς είναι το κέντρο της Ορθοδοξίας και συνδέοντάς το με τα περί αθεΐας πολιτικού αρχηγού και τις απειλές του Επισκόπου κ. Σεραφείμ, ρώτησε ευθέως και ζήτησε να δηλώσει η κα Μ. Σταθάκη και εγώ αν πιστεύουμε στο Χριστιανισμό», αναφέρει ο κ. Καρδαράς. Και συνεχίζει: 

«Έχω δηλώσει στο παρελθόν ότι σέβομαι απόλυτα όποιους και όποιες πιστεύουν στο Θεό και φυλάσσω τις παραδόσεις της πατρίδας μας. Αλλά δεν πρόκειται να προσχωρήσω στο νέο μεσαίωνα με τα συγχωροχάρτια και τους αφορισμούς.Έφτασε να μας πει ότι αυτός και η παράταξή του αλλά και οι πιστοί πολίτες δεν θα αφήσουν να ανέλθουν δυνάμεις που δεν δηλώνουν ευθαρσώς εάν πιστεύουν ή όχι.Παλαιότερα η παράταξη του κ. Β. Μιχαλολιάκου ζητούσε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ. Τώρα στον 21ο ΑΙΩΝΑ(!!!) ζητάει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ».

@ Και η πλάκα είναι ότι ο Γιάννης Καρδαράς δεν θα είναι καν υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά, αν και ο άλλος τον έχει κάνει Θεό...