Latest News

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα μαζί με τον συζυγό της!

Θύμα δολοφονίας από επίδοξους ληστές έπεσε η πρώην Μις Βενεζουέλα Mόνικα Σπερ μαζί με τον σύζυγό της, ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους από την πόλη Βαλέντσια στο Πουέρτο Καμπέλο της...
χώρας αυτής της Λατινικής Αμερικής.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 29χρονη καλλονή που ήταν μοντέλο και ηθοποιός σε σαπουνόπερα, ταξίδευε με τον Ιρλανδό σύζυγό της και τη μικρή κόρη τους σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις δύο πόλεις, όταν το αυτοκίνητό τους έπαθε βλάβη και σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο εκείνο τους επιτέθηκαν ένοπλοι δράστες που άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας την ίδια και τον 39χρονο σύζυγό της, Τόμας Χένρι Μπέρι, αλλά και τραυματίζοντας στο πόδι την 5χρονη κόρη τους, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Έρευνα διεξάγει η αστυνομία της Βενεζουέλας, που πιστεύει ότι επρόκειτο για μια απόπειρα ληστείας με απροσδόκητη κατάληξη. Η οικογένεια της Μόνικα Σπερ βρισκόταν σε διακοπές στην περιοχή του Πουέρτο Καμπέλο και επέστρεφαν στη Βαλέντσια. Η 29χρονη διέμενε τα τελευταία χρόνια στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, όπου επρόκειτο να επιστρέψει εντός της εβδομάδας.

Η Μόνικα Σπερ αναδείχθηκε Μις Βενεζουέλα το 2004 και συμμετείχε στα καλλιστεία για την Μις Υφήλιο του 2005 εκπροσωπώντας την χώρα της. Στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα ηθοποιού και έπαιζε σε σαπουνόπερες και άλλες τηλεοπτικές σειρές που απευθύνονται στο κοινό των λατινοαμερικανών στις ΗΠΑ.