Latest News

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Να πάρει πίσω όσα είπε για τους ομοφυλόφιλους...

Φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν σκοπό ν' αφήσουν να περάσει στο ντούκου η ρατσιστική δήλωση του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου για...
τους ομοφυλόφιλους.
Τώρα ήρθε και ο ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει κριτική στο Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους που δεν εμπιστεύεται στο περιβάλλον του
Μάλιστα, επιχειρεί να ερμηνεύσει γιατί ο δήμαρχος Πειραιά ταυτίζεται με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής την οποία υποτίθεται πως πολεμά, και ζητά να αναιρέσει τις ακραίες, όπως τις χαρακτηρίζει, δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντάς τον για ακόμα μια φορά ρατσιστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Πέντε μέρες πέρασαν, από το ομοφοβικό παραλήρημα του Δημάρχου Πειραιά στο ραδιόφωνο του Alpha. Παραθέτουμε, μία μόνο φράση «δεν θα θελα να είχα στο περιβάλλον μου, ομοφυλόφιλο. Αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να είναι ομοφυλόφιλος. Μακριά από εμένα, όμως και δεν τον εμπιστεύομαι να είναι στο δημόσιο βίο.».
Από την πρώτη στιγμή των δηλώσεων του Βασίλη Μιχαλολιάκου, νομικοί κύκλοι, διαπιστώνουν κατάφωρη παραβίαση των αρχών της ίσης μεταχείρισης, στο χώρο της εργασίας και μάλιστα με ρατσιστικό κίνητρο, μιλώντας για ποινικό και πειθαρχικό αδίκημα, του Δημάρχου. Ταυτόχρονα, Οργανώσεις δικαιωμάτων και έγκυροι Διεθνείς Οργανισμοί, εκφράζουν την έντονη καταδίκη τους.

Πέντε μέρες πέρασαν και ο ίδιος σιωπά. Άραγε άκουσε τις δηλώσεις που έκανε; Επιμένει; Μήπως κάτι άλλο ήθελε να πει;

Μήπως με εκβιαστές, μιζαδόρους, καταχραστές της εξουσίας και του δημοσίου χρήματος, ήθελε να τα βάλει και τελικά τα έβαλε με τους ομοφυλόφιλους; Μήπως τα στελέχη της παράταξής του, τους πολιτικούς του φίλους, που καθημερινά με τα κόλπα τους εξευτελίζουν το δημόσιο βίο, ήθελε να εξοβελίσει από τα δημόσια αξιώματα;

Αν δεν απαντήσει, έστω και καθυστερημένα και μάλιστα αν δεν αναιρέσει τις ακραίες δηλώσεις του, η εντύπωση που σχηματίζεται στο δημοκρατικό Πειραιά, θα γίνει σύντομα πεποίθηση. Ο λόγος που ο Δήμαρχος αψιμαχεί -όλο και πιο συχνά- με τους χρυσαυγίτες, αρχίζει να γίνεται προφανής. Διαμορφώνεται μια σχέση ανταγωνιστική, γιατί διαθέτουν και οι δύο, το ίδιο εμπόρευμα. Ακροδεξιά ρητορεία, μισαλλοδοξία και ρατσισμό, στο συνηθισμένο περιτύλιγμα ανδροπρέπειας, εθνικού φρονήματος και ορθόδοξου φονταμενταλισμού. Για το ΣΥΡΙΖΑ είναι βεβαίως και οι μεταξύ τους διαφορές, προφανείς. Μία από αυτές, είναι ότι τα μέλη της εγκληματικής Οργάνωσης, «πωλούν» το εμπόρευμά τους και δια της βίας. 
Ο Δήμαρχος, προς το συμφέρον του, αλλά και κυρίως προς το συμφέρον της Δημοκρατίας, θα πρέπει να προσέξει, αποφεύγοντας κάθε ταύτιση".
@ Συνεχίζουν να ψαρεύουν στο λιμάνι για αναποφάσιστους προς το φύλο...