Latest News

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Β. Μιχαλολιάκος: "Οι οπαδοί του Ολυμπιακού καθοδηγούνται"!

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τους οπαδούς του Ολυμπιακού μίλησε ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος σε ραδιοφωνική εκπομπή. Θυμίζουμε ότι η...
Θύρα 7 με ανακοίνωσή  τονίζει πως ο Δήμαρχος είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο στο μνημόσυνο καθώς, όπως λένε χαρακτηριστικά, προσπάθησε να καπιλευτεί για προεκλογικούς λόγους το μνημόσυνο στέλνοντας δεξιά και αριστερά προσκλήσεις (ΕΔΩ).
Μιλώντας για τον κόσμο του Ολυμπιακού επισήμανε πως ο φανατισμός του είναι μια ζωντάνια που του αρέσει.
Ο Δήμαρχος προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για τον κόσμο του Ολυμπιακού, δηλώνοντας πως οι οπαδοί καθοδηγούνται!
Για τις προσκλήσεις τόνισε πως δεν έστειλε περισσότερες από ότι πέρυσι ενώ για να πείσει όσους τον άκουγαν ότι έχει δυνατούς δεσμούς με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι "έχει μαζί του" την οικογένεια Ανδριανόπουλου, τον Γιώργο Σιγάλα, ενώ έχει δώσει εκπομπή στο "Κανάλι 1" στους οπαδούς της Θύρας 7 (βλέπε Τάκη Τσουκαλά). 

@Η ουσία είναι πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι έξαλλος με τον Δήμαρχο και όπως λέγεται, δεν θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό στο μνημόσυνο της Θύρας 7...