Latest News

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Στον Κορυδαλλό και ο Στάθης Μπούκουρας- Για πραξικόπημα κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή

Προφυλακίστηκε και ο Μπούκουρας- Οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας ο οποίος πριν από λίγο οδηγήθηκε στα κρατητήρια...
 της ΓΑΔΑ. Εκεί παραμένουν, από το Σάββατο, οι Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Και οι τρεις θα οδηγηθούν, τη Δευτέρα, στις φυλακές Κορυδαλλού. 
 Ο Στ. Μπούκουρας πέρασε το κατώφλι του Εφετείου στις 10.00 το πρωί κρατώντας μία… βαλίτσα, αλλά όπως φαίνεται δεν έπεισε ανακριτές και εισαγγελείς με τις εξηγήσεις που έδωσε. 
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σκεπτικό των ανακριτών, ήταν ότι το απολογητικό υπόμνημα παρουσίαζε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι. 
Από την πλευρά του ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας μίλησε για προειλημμένες αποφάσεις και εκτίμησε πως ο πελάτης του θα αθωωθεί στο δικαστήριο. 
 Το υπόμνημα 
Στο υπόμνημά του ο Στ. Μπούκουρας δήλωσε κατηγορηματικά αθώος. Υποστήριξε μάλιστα ότι η δίωξη του είναι πολιτική και ότι βάλλεται στο πλαίσιο μιας τεράστιας επικοινωνιακής εκστρατείας κατά του κόμματός του. 
Επίσης ανέφερε ότι ουδέποτε έλαβε μέρος σε «εκδηλώσεις ρατσιστικής βίας» και ότι η μοναδική επίθεση κατά μεταναστών που έχει αναφερθεί στην περιοχή της Κορινθίας από το σχολείο μεταναστών, έγινε σε χρόνο κατά τον οποίο ο ίδιος δεν κατοικούσε στην Κόρινθο. 
 Ο Στ. Μπούκουρας πρόσθεσε ο ίδιος ανέπτυξε έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση και ότι σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας, απόδειξη του οποίου συνιστά η συμμετοχή του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο συνδυασμό του νυν Δημαρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη. 
 Ο βουλευτής Κορινθίας ανέφερε τέλος ότι στις ομιλίες που παρακολούθησε στα γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής μετά την ένταξή του σε αυτό, «ουδέποτε έγινε κάποια αναφορά σε εθνικοσοσιαλιστικές (ναζιστικές) ιδεολογίες, για επιθέσεις ή πρακτικές βίας σε βάρος μεταναστών, Ρομά ή ατόμων με διαφορετική ιδεολογία, και ουδέποτε άκουσε κάποια αναφορά για ανατροπή του υπάρχοντος πολιτεύματος». 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής "Χωρίς κανένα επιβαρυντικό στοιχείο προφυλακίστηκε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας έπειτα από μία εξέταση - παρωδία. 
Φυσικά τα παπαγαλάκια των διεφθαρμένων ΜΜΕ είχαν από το πρωί οργιάσει ότι ο Συναγωνιστής Μπούκουρας διαχώρισε την θέση του από την ηγεσία του κόμματος και διάφορες άλλες ανοησίες. Τελικά η χούντα του Μνημονίου έδειξε για ακόμη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο με την εφαρμογή αυτής της προειλημμένης απόφασης.
 Ήδη εδώ και εβδομάδες ήταν γνωστή η εντολή Σαμαρά προς τις δικαστικές αρχές για να προφυλακιστούν και οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μιλάμε πλέον για το μεγαλύτερο δικαστικό πραξικόπημα στην νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδος. Η παράνομη βουλή των 294 βουλευτών είναι γεγονός και ο δοτός πρωθυπουργός Σαμαράς και υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων θα περνά πλέον τα αντεθνικά του νομοσχέδια με 146 βουλευτές. Μιλάμε για οριστική κατάλυση της Λαϊκής κυριαρχίας! Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το Εθνικιστικό Κίνημα που όσο περισσότερο πόλεμο δέχεται, τόσο περισσότερο δυναμώνει και αφυπνίζει εκατομμύρια ψυχές Ελλήνων."