Latest News

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Παναγιώτης Μελάς μένει για πάντα στον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε η ονοματοδότηση των Δημοτικών Πολυϊατρείων 
(Αγχιάλου 104), σε «Πολυιατρεία Παναγιώτης Γ. Μελάς» προς τιμήν του αείμνηστου καρδιολόγου, τέως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά σε ειδική εκδήλωση, στα πολυϊατρεία του...
Δήμου Πειραιά. 
Η συγκίνηση κορυφώθηκε με την παρουσία της οικογένειας του αξέχαστου καρδιολόγου,  αλλά και την προβολή video, με τις σημαντικές στιγμές από τη ζωή και το έργο του γιατρού Παναγιώτη Μελά.
Η Πασχαλίνα Καλαγιά -Καραμαλάκου
Η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κα Πασχαλίνα Καλαγιά- Καραμαλάκου, στο σύντομο χαιρετισμό της σημείωσε, μεταξύ άλλων: 
«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που από σήμερα επαναλειτουργούν τα Πολυιατρεία του Δήμου μας. 
Αποφασίσαμε, να μετονομαστούν τα Πολύϊατρεία μας προς τιμήν του αείμνηστου Παναγιώτη Μελά, ενός καρδιολόγου γνωστού για την κοινωνική του προσφορά και ευαισθησία, που για πολλά χρόνια προσέφερε ανιδιοτελώς πολλά  στους Πειραιώτες.
Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε στη μνήμη του και να τον τιμήσουμε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, όλους τους εθελοντές γιατρούς που συμμετέχουν στα Πολυιατρεία «Παναγιώτης Μελάς» και που θα προσφέρουν αφιλοκερδώς, τις ιατρικές τους υπηρεσίες στους συμπολίτες μας που είναι σε ανάγκη.
Εύχομαι η επαναλειτουργία των ιατρείων να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα προσφοράς και εθελοντισμού και να μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα σε ανάγκη.»


Η Μαριελίνα Μελά
Στην εκδήλωση ήταν η σύζυγος του Μαρία, η κόρη του Μαριελίνα και ο γιος του, Γρηγόρης Μελάς
Μάλιστα, ο γιος του αείμνηστου γιατρού, ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογένειά του τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ Πασχαλίνα Καλαγιά.
Για το έργο του Παναγιώτη Μελά, μίλησε  ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, καθηγητής Νικόλαος Σταυριανέας.Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, πλήθος κόσμου κ.α.