Latest News

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για σεξ!

 Κάντε ΚΛΙΚ και ΔΕΙΤΕ: Ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ! Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται  το σεξ έχει και αυτό τις ώρες αιχμής του, ειδικά για τα ζευγάρια που είναι παντρεμένα ή έχουν... 


μακροχρόνια σχέση! 
Γιατί, ως γνωστόν και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή! Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη ώρα για σεξ; Σημειώστε: Το Σάββατο στις 7.37 μ.μ!
 Αυτό προέκυψε μετά από δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που είναι παντρεμένοι!
 Τα Σαββατοκύριακα και οι Παρασκευές είναι οι πιο ερωτικές ημέρες, ενώ στον αντίποδα η διάθεση για τρέλες πέφτει κατακόρυφα την Τρίτη και την Πέμπτη. 
 ‘Ένα σεβαστό ποσοστό και των δύο φύλων, το 25% προτιμά τις πρωινές ώρες, αλλά η ύπαρξη παιδιών και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις λειτουργούν ανασταλτικά στο πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη.
 Όπως ήταν το αναμενόμενο, οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού ανεβάζουν στα ύψη τη διάθεση, με το 66% των ερωτηθέντων να το επιλέγει ως την πιο ερωτική εποχή, αν και ο χειμώνας με 16% κατατάσσεται στη δεύτερη θέση, πιθανότατα και ως εναλλακτική μέθοδος θέρμανσης.
@ Πάντως, να πούμε πως κάθε στιγμή είναι η καλύτερη στιγμή για σεξ...!