Latest News

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τι είπε στη δίκη ο Πακιστανός βιαστής για τη Μυρτώ- Δεν άντεξε και λιποθύμησε η μητέρα της 17χρονης


Τώρα ζητά συγγνώμη το τέρας της Πάρου - Λύγισε η μητέρα της Μυρτούς
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί στη Σύρο η δίκη του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς που κακοποίησε βάναυσα την κοπέλα το καλοκαίρι του 2012 στη Χρυσή Ακτή...

της Πάρου 

«Δέχομαι όλες τις κατηγορίες! Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της Μυρτούς για ο,τι έχω κάνει», είπε ο Πακιστανός κατά την έναρξη της δίκης.
Η μητέρα της 17χρονης, Μαίρη Κοτρώτσου, η οποία θα ζητήσει την καταδίκη του δράστη, επιδίωξε να πλησιάσει το δράστη την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στην αίθουσα, ωστόσο, αυτό απετράπη από τους αστυνομικούς!
Ο Πακιστάνος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βιασμό, ληστεία και παράνομη παροχή εργασίας.
Η δικηγόρος του ζήτησε να υπολογιστεί η ηλικία του, καθώς δεν είχε συμπληρώσει το 25ο έτος όταν διέπραξε το φριχτό έγκλημα και ζήτησε να διαφοροποιηθεί η πράξη του βιασμού από την κλοπή του κινητού του οποίου η αξία δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 100 ευρώ.
Οταν άκουσε αυτά, η μητέρα της Μυρτούς λύγισε... Με δάκρυα στα ματιά φώναξε: «Εάν όσοι είναι κάτω των 25 χρόνων πρέπει να έχουν ελαφρυντικά αφού σκοτώσουν, τότε όλοι οι έφηβοι μπορούν να γίνουν δολοφόνοι! Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα από μια γυναίκα!». 
Επίσης πρόσθεσε: «Το κινητό του παιδιού μου ήταν αξίας άνω των 150 ευρώ και αγορασμένο περίπου μια εβδομάδα πριν ως δώρο γιατί αν και 15 χρόνων τότε, είχε πάρει το Proficiency».
Το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά για να συνέλθει η Μ. Κοτρώτσου.