Latest News

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο πιο γρήγορος φαντάρος!



Ίσως δεν υπάρχει πιο γρήγορος φαντάρος στα χρονικά από τον γνωστό σεφ που κατάφερε και πήρε απολυτήριο μέσα σε...
τρεις ημέρες!
O Δημήτρης Σκαρμούτσος κλήθηκε τον Σεπτέμβριο να εκπληρώσει τη θητεία στο στρατό, όμως πριν παρουσιαστεί στην Λαμία, ζήτησε και πήρε αναβολή για έκτακτους κοινωνικούς λόγους και θα έπρεπε να καταταγεί οριστικά και τελικά στις 12 Νοεμβρίου.
Ο γνωστός μάγειρας τελικά στις 12 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε στο ΚΕΝ Λαμίας, όπου έμεινε τρεις ημέρες και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε Επιτροπή Ιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  Δημήτρης Σκαρμούτσος τον Σεπτέμβριο κλήθηκε να εκπληρώσει τη θητεία στο στρατό, όμως πριν παρουσιαστεί στην Λαμία, ζήτησε και πήρε αναβολή για έκτακτους κοινωνικούς λόγους και θα έπρεπε να καταταγεί οριστικά και τελικά στις 12 Νοεμβρίου.
Ο γνωστός μάγειρας τελικά στις 12 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε στο ΚΕΝ Λαμίας, όπου έμεινε τρεις ημέρες και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε Επιτροπή Ιατρών του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, η οποία του έδωσε αναβολή δύο χρόνια και τότε θα έχει συμπληρώσει τα 45 του και δεν θα έχει υποχρέωση στράτευσης.Απλά θα καταβάλλει το ποσό των 6.000 ευρώ και θα είναι εντάξει με την... εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Για λόγους ιατρικού απορρήτου δεν μπορεί να γίνει γνωστό από το ΓΕΣ για ποιό λόγο δόθηκε αυτή η απαλλαγή στο γνωστό Σεφ.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ενοχλημένος σε μεγάλο βαθμό εμφανίζεται να είναι ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθ. Τσέλιος, ο οποίος φέρεται να εξετάζει αν υπάρχει η δυνατότητα να επανεξετασθεί ο Δ. Σκαρμούτσος από την αρμόδια επιτροπή.