Latest News

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τα φέσια-ποίημα του Γιάννη Κακουλίδη

Ο αριστερός διαφημιστής, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και πάνω από όλα μεγάλος σύγχρονος ποιητής του Πειραιά Γιάννης Κακουλίδης έχει γεμίσει με φέσια...
την αγορά.
Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, το οποίο
σημειώνει τα εξής:
"Ο Γιάννης Κακουλίδης θεωρούνταν ένας από τους σημαντικότερους διαφημιστές. Ως άνθρωπος του χώρου της κεντροαριστεράς, με την ευρεία έννοια, εντάχθηκε στη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και μάλιστα κατήλθε υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιώς χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί. 
Το γεγονός ότι ως διαφημιστής είχε υποχρεωθεί σε πτώχευση της παλαιάς εταιρείας του και σε άνοιγμα νέας -όπου μετέφερε τους πιστούς πελάτες του- έμοιαζε με λεπτομέρεια. 
Το κρίσιμο της υπόθεσης είναι ότι μετά την «χρεοκοπία» της εταιρείας του UpSet! ο κ. Κακουλίδης είχε αφήσει στην αγορά χρέη που υπολογίζονται περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ. 
Σήμερα αποκαλύπτεται ότι ο Γιάννης Κακουλίδης, ο κολλητός φίλος του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη δηλαδή, ο άνθρωπος που θεωρείται από κάποιους ως εξ απορρήτων σύμβουλος του κ. Κουβέλη είχε επινοήσει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη μέθοδο για να παραπλανά τους συνεργάτες του. 
Τι ακριβώς έκανε ο κ. Κακουλίδης; Ανέθετε διαφημιστικά προγράμματα χωρίς όμως να έχει λάβει τελική έγκριση για το πρόγραμμα που ζητούσε να διαφημιστεί, αφού ο φάκελος που παρουσίαζε στις αρμόδιες υπηρεσίες ήταν «πλημμελής» με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η αποπληρωμή του έργου... Κάπως έτσι κατάφερνε να ξεγελά τους συνεργάτες του ο κ. Κακουλίδης γεμίζοντας την διαφημιστική αγορά με φέσια..."

@Σημειώνεται ότι πρόσφατα τον είχε βραβεύσει ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος για την ενασχόλησή του με την ποίηση...