Latest News

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος υπουργός λέει πως πήγε στην Πάολα, αλλά διαψευδει πως ήταν αυτός που πετούσε λουλούδια

Με μηνύσεις απειλεί ο υπουργός λέει ότι πήγε πρόσφατα στην Πάολα, αλλά διαψεύδει πως πέταγε λουλούδια στην τραγουδίστρια...

στα μπουζούκια.
«Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα και φωτογραφίες που με συκοφαντούν. Είναι ψευδή και όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου», αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Και προσθέτει: «Εντός της ημέρας θα καταθέσω μήνυση εναντίον όσων διακινούν εμφανώς παραποιημένη φωτογραφία μου».

Δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν πως ανήμερα των Χριστουγέννων, υπουργός της κυβέρνησης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης και τα... έσπασε, πετώντας λουλούδια χιλιάδων ευρώ στην πίστα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο υπουργός Ναυτιλίας, όπως αναφέρεται, βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο, καλεσμένος από παρέα. Όμως, όπως τονίζει, δεν κάθισε σε τραπέζι αλλά στο μπαρ του μαγαζιού με μια φίλη του. Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον, χωρίς να πετάξει λουλούδια.

Πηγές του ΥΕΝ ανέφεραν πως τα όσα γράφτηκαν πως τα έσπασε σε μπουζουξίδικο και πέταγε λουλούδια, «είναι εκτός πραγματικότητας, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα,με κύριο τη στοχοποίηση του ίδιου του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου».