Latest News

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τι σχέση έχει με τη Μαφία ο Γιάννης Καρδαράς;


“Ακόμα κι ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει τη σωστή ώρα δύο φορές τη μέρα...”! Αυτή ήταν η ατάκα της εβδομάδας που δεν πέρασε απαρατήρητη σ' όσους...
την άκουσαν.
Την είπε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρδαράς κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά. Απαντώντας στο Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, όταν ανακοίνωσε ότι εκταμιεύτηκε κρατική επιχορήγηση ενός εκατομμυρίου ευρώ για το Δημοτικό Θέατρο.
Ο Δήμαρχος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και ήθελε να την μοιραστεί ιδίως με τη Μαρία Σταθάκη που είχε εκφράσει επιφυλάξεις εάν ερχόταν τελικά η κρατική επιχορήγηση στον Πειραιά. Εκείνη απουσίαζε από την συνεδρίαση και ανέλαβε ν' απαντήσει ο "σύντροφος" της από το Λιμάνι της Αγωνίας".
Ο Γιάννης Καρδαράς έκανε εντύπωση, λέγοντας την ατάκα με το χαλασμένο ρολόι, που δείχνει δύο φορές την ημέρα τη σωστή ώρα...


Φυσικά την φράση  αυτή δεν την έχει πει πρώτος ο δημοτικός σύμβουλος. Μπορεί να την έχουν πει κι άλλοι, αλλά η ατάκα έγινε παγκοσμίως γνωστή από το αξέχαστο ηθοποιό James Gandolfini, που ερμήνευσε ανεπανάληπτα τον ρόλο του αρχιμαφιόζου Tony Soprano.
@Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο Γιάννης Καρδαράς με τη Μαφία; Προφανώς καμία! 
Εκτός ίσως από την ατάκα που "δανείστηκε" από τον Tony Soprano, χωρίς πιθανόν να το ξέρει και ο ίδιος ποιος την είχε πει πριν απ' αυτόν, αλλά τώρα τουλάχιστον έμαθε!