Latest News

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τα "γκολ" του Γιώργου Αμανατίδη στον Δήμαρχο που λέει ψέμματα και προσβάλει τον Ολυμπιακό!

Φουλ επίθεση έπαιξε ο παλαίμαχος αμυντικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. 
Αν και ήταν η δεύτερη φορά που πήρε... 
το λόγο στο Δ.Σ. κι έκανε προσωπική επίθεση στο Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο. 
Ακολουθώντας προφανώς την τακτική "καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση", ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να τον αποκαλέσει "ψεύτη" που λέει συνεχώς "παραμύθια". 
Ταυτόχρονα, τον κατηγόρησε πως συνεχίζει να υποτιμά τον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι οργισμένος και εξοργισμένος από την απαράδεκτη συμπεριφορά του η οποία, όπως είπε, προσβάλει την ιστορία ενός συλλόγου ταυτισμένου με την πόλη του Πειραιά.

Μιλώντας ο Γιώργος Αμαντατίδης ζήτησε συγνώμη (τουλάχιστον τρεις φορές) για την ένταση στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Αν και το επεισόδιο δημιουργήθηκε από την εριστική και προκλητική στάση ενός δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας. Ο τελευταίος άρχισε να φωνάζει χωρίς να έχει πάρει το λόγο και να εκτοξεύει διάφορες ασυναρτησίες προς τον πρώην ποδοσφαιριστή, τον οποίο επίπληξε επειδή φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού!
"Αυτά είναι τα ρούχα της δουλειάς μου" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος δήλωσε περήφανος που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και θεωρεί τιμή του να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. 
Ο ίδιος είπε ότι είναι ψέμα πως μίλησε άσχημα σε υπαλλήλους του ΟΠΑΝ, οι οποίοι του έδωσαν ευγενικά όσα στοιχεία τους είχε ζητήσει για τον Οργανισμό. 

 Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, μεταφέροντας ουσιαστικά την οργή της διοίκησης και του κόσμου του Ολυμπιακού για την στάση του απέναντι στην ιστορική ομάδα του Πειραιά. 
Μίλησε για προσβολή με την επιχορήγηση του Δήμου Πειραιά στο σύνδεσμο των βετεράνων που δεν την έκαναν δεκτή, ενώ δεν παρέλειψε να στιγματίσει το δημόσιο ευχαριστώ του Δημάρχου στο Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο χαρακτήρισε εχθρός του Ολυμπιακού.
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει ειδική για την έως τώρα λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου, μιλώντας απαξιωτικά για τον "πρώτο" καλλιτεχνικό διευθυντή. "Κάποιος Τζαμαργιάς, όπως είπε χαρακτηριστικά, αρνήθηκε παράσταση με τη Βάσια Παναγοπούλου για την ιστορία του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Θέατρο, λέγοντας πως δεν έχει σχέση με τον Πειραιά"!
Ο Γιώργος Αμανατίδης αναφέρθηκε και στην επαναλειτουργία του bowling στον Προφήτη Ηλία. Υποστήριξε πως λειτουργεί χωρίς άδεια, ενώ αμφσβήτησε ότι έχουν γίνει επενδύσεις 500000 ευρώ, όπως προέβλεπε όρος του διαγωνισμού. 
@ Αυτά ήταν τα "γκολ" του Γιώργου Αμανατίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά...