Latest News

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ποιός κρύβεται πίσω από την απόπειρα απαγωγής Μαρτίνου

Η κατάρα των Μαρτίνων
Ειδική ομάδα έχει δημιουργήσει, σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να καταφέρει να εντοπίσει τα ίχνη του 43χρονου διαβόητου δραπέτη...

Σπύρου Χριστοδούλου. 
Ο κακοποιός φέρεται ότι έχει συστήσει συμμορία, με την οποία προβαίνει σε ληστρικές επιδρομές και όχι μόνο, κυρίως στην Πελοπόννησο, που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Σύμφωνα με την Espresso, το όνομα του Σπύρου Χριστοδούλου έπεσε στο τραπέζι των ερευνών για την εξιχνίαση της απόπειρας απαγωγής του 33χρονου εφοπλιστή , Κίκου Μαρτίνου.
Θεωρείται βέβαιο ότι ο 43χρονος καταζητούμενος είχε στενή σχέση κατά το παρελθόν με τον «φαντομά», Βασίλη Παλαιοκώστα, του οποίου επίσης το όνομα ακούστηκε για την απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί την περίοδο που κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού και , όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν μια τόσο βαριά ενέργεια όπως η απαγωγή.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο καταζητούμενος τώρα δραπέτης μοιραζόταν το κελί του στις φυλακές με τον γνωστό αντιεξουσιαστή και εμπνευστή της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, Νίκο Μαζιώτη. Για τον λόγο αυτόν, για την εξέλιξη των ερευνών για τον εντοπισμό του ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική, καθώς το όνομα του είχε απασχολήσει στο παρελθόν τους επιτελείς της συγκεκριμένης υπηρεσίας.