Latest News

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο Μαυρογιαλούρος του Πειραιά

Μπορεί ο Δήμαρχος της πόλης να συνηθίζει να λέει ότι "το κόμμα του είναι ο Πειραιάς", αλλά φαίνεται δεν μπορεί να ξεχάσει τις παλαιές του...


κομματικές συνήθειες!

Από τον αέρα του "Καναλιού 1", το οποίο έχει μετατρέψει από δημοτικό σε προσωπικό ραδιόφωνο, βγήκε να κατηγορήσει για μια ακόμη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε "μαυρογιαλούρικο κόμμα"!
Αν και μπορεί να μην έχει άδικο, ωστόσο η αφορμή ήταν αστεία. Το είπε επειδή η δημοτική παράταξη "Το λιμάνι της Αγωνίας" θέλει να διοργανώνει κοινωνικές δράσεις, όπως το "Κίνημα χωρίς μεσάζοντες". 
Κάτι που κάνουν και πολλοί άλλοι Δήμοι της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αλλά και σ΄όλη την επικράτεια.
Ακόμα κι αν διαφωνεί κανείς μ' αυτή την πρωτοβουλία - ποτέ δεν είμαστε από τους ένθερμους οπαδούς της - δεν μπορείς να την απαγορεύεις με το έτσι θέλω σ' όποιον πιστεύει πως έτσι βοηθάει όσους έχουν ανάγκη. Πολύ περισσότερο δεν μπορείς να πείσεις κανέναν όταν αποκαλείς "Μαυρογιαλούρους" όσους το κάνουν, που στο κάτω κάτω είναι δικαίωμά τους.
Έτσι, απλά δείχνεις πανικό, γιατί είναι φανερό πως εκείνο που σ΄ενδιαφέρει είναι μην τυχόν σου πάρουν κανέναν ψήφο ή κάνουμε λάθος;
@ Ποιος είναι τώρα ο Μαυρογιαλούρος του Πειραιά μπορεί να κρίνει κανείς μόνος του...