Latest News

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί τρέμει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου για το Κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες". Αν και ο...
ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πως θέλει να απαξιώσει τα λεγόμενα του, επισημαίνει πως η αντίδραση του Δημάρχου Πειραιά προέρχεται από τον φόβο του για τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεγάλο λιμάνι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά είναι η εξής:


"Σήμερα, το πρωί, από τη ραδιοφωνική συχνότητα του «Καναλιού 1 90,4», ο Δήμαρχος Πειραιά εξετράπη, σε μία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για τη στήριξη που ο ΣΥΡΙΖΑ παρέχει σε κοινωνικές δράσεις και ιδιαίτερα στο Κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες». 
Το να αγνοήσεις τις ύβρεις και τους υπαινιγμούς ενός Δημάρχου, που αγνοεί προκλητικά τις ανάγκες, αλλά και τη νοημοσύνη των δημοτών του και ταυτόχρονα προσβάλει βάναυσα τις επιλογές ενός πλειοψηφικού πλέον τμήματος της Πειραϊκής κοινωνίας, είναι η μόνη απάντηση. 
Είναι τόσο τραγικές οι στιγμές που περνά ο λαός μας, από την πολιτική που διατάζουν οι φίλοι του κ. Μιχαλολιάκου και ο ίδιος εκτελεί πειθήνια, είναι τόσο τραγικές οι συνέπειες των έργων τους, που οι χαρακτηρισμοί περιττεύουν. 
Εκφράζουμε, μόνο, την απορία μας. 
Καλά να είναι πανικόβλητη η κυβέρνηση μπροστά στην ισχυρή παρουσία και την αυξανόμενη επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί να πανικοβάλλεται και ο κ. Μιχαλολιάκος; 
Όλοι καταλαβαίνουν. 
Ο Δήμαρχος τρέμει για το πολιτικό του μέλλον και όσο περισσότερο φοβάται, τόσο παρεκτρέπεται".