Latest News

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Καβγάς Μιχαλολιάκου-Χρυσής Αυγής για τη διανομή τροφίμων!

Νέο μέτωπο στις κόντρες για τις διανομές τροφίμων άνοιξε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος δεν βλέπει με καλό μάτι την παροχή υλικών αγαθών σε άπορους όταν δεν...
προέρχονται από το Δήμο Πειραιά. 
Μετά τις δημόσιες προειδοποιήσεις προς το "Λιμάνι της Αγωνίας" να μην οργανώνει διανομές τροφίμων σε δημόσιους χώρους της πόλης, χαρακτηρίζοντας τις παράνομες, ο Δήμαρχος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα με αφορμή το σισσίτιο που οργανώνει σήμερα το πρωί η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά.
Με επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά και χωρίς να κατονομάζει συγκεκριμένα τη Χρυσή Αυγή, κάνοντας λόγο για «κόμματα, ΜΚΟ, παρατάξεις , φορείς, δημοτικούς χώρους» ζητά από την αστυνομία να «απαγορεύσει και να εμποδίσει την υλοποίηση παράνομων δράσεων καθώς στόχος είναι ο ευτελισμός των συνανθρώπων μας», σημειώνει ο Δήμαρχος Πειραιά».

Χρυσή Αυγή: »Έκανε τον Πειραιά… Ισλαμαμπάντ»
Από την πλευρά της το κόμμα της Χρυσής Αυγής, με ανακοίνωσή της απαντάει στο Δήμαρχο Πειραιά ξεκαθαρίζοντας ότι η διανομή τροφίμων θα γίνει κανονικά στις 11 π.μ. έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ τον κατηγορεί ότι μετέτρεψε τη πόλη σε πρωτεύουσα του Πακιστάν!
Αναλυτικά αναφέρει:  
«Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η αυριανή διανομή τροφίμων στον Πειραιά στις 11 το πρωί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Καραΐσκου 111) στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δίπλα ακριβώς στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. 
Ο δήμαρχος των ισλαμιστών, που έδωσε άδεια να γίνει ο Πειραιάς… Ισλαμαμπάντ και εκατοντάδες μουσουλμάνοι να μαστιγώνονται εν μέση οδώ, απειλεί και πάλι με μηνύσεις.
Δεν τον ενοχλούν οι ακραίοι βίαιοι ισλαμιστές, ενοχλείται όμως από την Χρυσή Αυγή που θέλει να μοιράσει τρόφιμα στους συμπατριώτες μας που στενάζουν από τα δυσβάσταχτα μνημονιακά μέτρα.
Θέλει να δείξει καλή διαγωγή στην χούντα του μνημονίου εν όψει δημοτικών εκλογών.
Ενώ οι άποροι και οι άνεργοι του Δήμου έχουν αφεθεί στην τύχη τους, οι εγκάθετοι της δημοτικής αρχής απειλούν και καλούν τα ΜΑΤ να… χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. 
Τόσο άθλια κομματικά ανδρείκελα δεν έχει να επιδείξει ούτε ο δήμος Αθηναίων του λαθροδημάρχου Καμίνη.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων όσα εμπόδια κι αν βάζουν στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. 
Ούτε η αναστολή χρηματοδότησης ούτε οι παράνομες απαγορεύσεις μας πτοούν!».