Latest News

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Λουκέτο στη ΔΗΚΕΠΑ-Στον Δήμο οι εργαζόμενοι

Μετά από τρία χρόνια ταλαιπωρίας των εργαζόμενων και σκληρής κριτικής για τα συσσωρευμένα χρέη η ΔΗΚΕΠΑ έκλεισε και επίσημα καθώς στο...
τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίθηκε η λύση της Δημοτικής Επιχείρησης. 
Οι 200 περίπου εργαζόμενοι περνάνε στον Δήμο όπως επίσης και το χρέος ύψους 3.500.000 ευρώ έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα. 
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ζαχαρίας Ζούπης τόνισε πως πριν ένα χρόνο είχε καταθέσει την ίδια πρόταση, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική απόφαση που δίνει ελπίδα στους εργαζόμενους να διασφαλίσουν την εργασία τους. 
«Μπήκε τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση δημιουργίας μιας «χωματερής» εργαζομένων και χρέους υπό την ομπρέλα της αντίληψης «άλλο Δήμος, άλλο Επιχείρηση» «άλλο οι εργαζόμενοι στον Δήμο άλλο οι εργαζόμενοι στην ΔΗΚΕΠΑ» και την παρελκυστική τακτική του κ. Λουκά Τζανή ενώ γνώριζε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρχει «ακαριαίος θάνατος» από κάποια κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της Δημοτικής Επιχείρησης αλλά και από το γεγονός ότι έκλεινε τρίτος χρόνος λειτουργίας με αρνητικό ισολογισμό» κατέληξε ο Ζαχαρίας Ζούπης.