Latest News

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ:Έριξε το γιο του στο κενό και ακολούθησε!

Σοκ στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός 35χρονου, ο οποίος έριξε τον τριών χρόνων γιο του από τον 52ο όροφο ουρανοξύστη στο...
Μανχάταν και τον ακολούθησε στον θάνατο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν σε διαμάχη με την πρώην γυναίκα του για την κηδεμονία του παιδιού. 
Ο Ντμίτρι Καναρίκοφ, μετανάστης από την Ουκρανία είχε γράψει στο Facebook πριν από τρεις μήνες ότι ήθελε να γίνει ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος. «Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή» τόνισε. 
Η πρώην σύζυγός του, Σβετλάνα Μπουχάρινα, έγραψε στο Facebook τον Μάρτιο: «Έχω τον καλύτερο σύζυγο και τον καλύτερο γιο στον κόσμο». Στη συνέχεια όμως ο γάμος διαλύθηκε. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το διαζύγιο ήταν τόσο άσχημο που συναντιούνταν σε δημόσιο χώρο για να παραλάβει ο καθένας με τη σειρά του τον μικρό Κίριλ. Την Κυριακή, ο 35χρονος παρέλαβε το παιδί το πρωί και θα το επέστρεφε το μεσημέρι. 
Τον οδήγησε σε πολυτελές διαμέρισμα του ουρανοξύστη και εκεί τον σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 
Το παιδάκι βρέθηκε με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες στην οροφή ενός διπλανού κτιρίου και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο. 
Ο θάνατος του πατέρα ήταν ακαριαίος. Η μόνη σχέση που είχε με το κτίριο ήταν ότι ένας φίλος του ζούσε κάποτε εκεί. Ο ίδιος έμενε στην περιοχή του Μπρούκλιν.