Latest News

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αντί για το Αυτόφωρο ο Μιχάλης Λιάπης πήγε στην Ασία! Διεγράφη από τη ΝΔ

Μακριά από την Ελλάδα και το δικαστήριο όπου πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση του αυτόφωρου για την προχθεσινή του σύλληψη είναι ο Μιχάλης Λιάπης, αφού...
σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Ασία! 
Μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει το βράδυ της Τετάρτης πως σκόπευε να μεταβεί στο εξωτερικό, τονίζοντας μάλιστα ότι θα έπαιρνε το επίμαχο αυτοκίνητο για να επιστρέψει σπίτι του από το αεροδρόμιο. 
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών εκπροσωπήθηκε στην ακροαματική διαδικασία μέσω του δικηγόρου του. 
Η ενέργεια του Μιχάλη Λιάπη να μην δώσει το παρών έρχεται να επιβαρύνει το ήδη αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τη γνωστοποίηση των παραβάσεων στις οποίες υπέπεσε. 
Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός πως ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί - δηλώνοντας μάλιστα μεταμέλεια - σήμερα που γίνεται η δίκη, επέλεξε να μη δώσει το παρών.

Στο μεταξύ, δύο ημέρες χρειάστηκαν ώστε στη ΝΔ να αποφασίσουν πως μετά από τα όσα ανεκδιήγητα είπε και έκανε ο πρώην υπουργός θα πρέπει να τον διαγράψουν, κάτι που έκαναν τελικά σήμερα. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.
«Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».